Samba (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rot baantje hem opwachtte. Alice is...
Samba

Samba

Drama Arthouse Romantiek Komedie
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 54 min

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rot baantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, terwijl Alice haar best doet haar leven weer op de rails te krijgen als medewerkster bij een vrijwilligersorganisatie. Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt.

Emotionele muziek Komedie-elementen Immigratiedrama Levendig Parijs Hedendaags Parijse straten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Nhu
Franse film waarin verschillende genres voorbij komen. Feelgood en wat drama en alles ertussenin. Al heel snel wordt duidelijk dat er wat opbloeit tussen Samba en Alice. Mooie aanvulling zou zijn geweest om wat verdieping aan te brengen aan de thema's burn-out en immigrantenbestaan.
loading