Walking With The Enemy: Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog vermomt de jonge Hongaar Elek zich als nazi-officier om zijn weggevoerde familie terug te vinden. Als hij ontdekt wat er gaande is, begint hij aan een missie om duizenden mensen te redden. Ondertussen wordt ook de Hongaarse regent Horthy geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand. Om zijn positie te behouden, moet hij toezien hoe zijn eigen zoon wordt geŽxecuteerd.
×
Walking With The Enemy
Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog vermomt de jonge Hongaar Elek zich als nazi-officier om zijn weggevoerde familie terug te vinden. Als hij ontdekt wat er gaande is, begint hij aan een missie om duizenden mensen te redden. Ondertussen wordt ook de Hongaarse regent Horthy geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand. Om zijn positie te behouden, moet hij toezien hoe zijn eigen zoon wordt geŽxecuteerd.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Walking With The Enemy
Geschreven door: Filip
   02-04-2018
Een aangrijpend verhaal, vergelijkbaar met "Shindlers list". Kortom een goede film die meer dan voldoende stof tot nadenken geeft en dus na afloop nog wel wat blijft nazinderen.
Schrijf zelf een review
loading