When in Rome (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze romantische komedie boordevol waanzinnig grappige wendingen moet je beslist in huis halen! Beth, een conservator...
When in Rome

When in Rome

Romantiek Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 27 min

Deze romantische komedie boordevol waanzinnig grappige wendingen moet je beslist in huis halen! Beth, een conservator in New York, heeft weinig geluk in de liefde. Maar wanneer ze voor de bruiloft van haar zus plotseling een trip naar Rome maakt, wordt ze overvallen door een onverwachtse verliefdheid. Na al snel teleurgesteld te zijn, plukt ze opstandig muntjes uit de Fontana de Amore, waardoor ze op magische wijze de liefde van komisch ongeschikte aanbidders doet aanwakkeren. Wanneer een charmante journalist vurig verliefd wordt, twijfelt Beth of hij de ware wel is. Mis de hilarische prestaties van deze sterrencast niet, je zal het keer op keer willen zien!

Bekend voor humor Luchtig Impulsief Liefdesleven Fontana de Amore Bruiloft New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Anoniem
Het is een grappige en luchtige film met een paar leuke wendingen. Het is een soort klucht waarbij men heeft geprobeerd hier en daar wat serieuzere stukjes in te verwerken. Moest af en toe hard lachen en vond het geen zonde van mijn tijd achteraf. Een paar mooie shots van ItaliŽ doen het altijd goed. Dus ik zou zeggen een 6.
loading