Prince of Persia: The Sands of Time (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dastan groeit op als weesjongen in de straten van de koninklijke stad Nasaf. De koning ziet...
Prince of Persia: The Sands of Time

Prince of Persia: The Sands of Time

Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 51 min

Dastan groeit op als weesjongen in de straten van de koninklijke stad Nasaf. De koning ziet potentie in hem en besluit Dastan te adopteren en op te nemen in de koninklijke familie. Eenmaal volwassen gaat Dastan samen met zijn stiefbroers op veldtocht om zijn rijk te verdedigen. Ook het afgelegen bergkoninkrijk van de mooie prinses Tamina fungeert als doelwit. Maar Dastan weet niet dat de prinses de hoeder is van een magische 'dolk der tijd', waarmee de tijd enkele ogenblikken kan worden teruggehaald. Een machtig wapen, dat niet in verkeerde handen mag vallen.

Speciale Effecten Avontuurlijk Episch Tijdreizen Tijdmanipulatie Historisch Woestijnlandschap

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
jo
Mooie film, je blijft in vervoering door de snelheid van de wendingen van het verhaal. Mooi plot, spannend van het begin tot het einde, met de juiste toets humor.

Reviews

Anoniem
Veel actie en spanning. Goed van begin tot eind.
Anoniem
Beetje een film van alles, daar bedoel ik mee herkenbare actie uit andere films. Niet altijd even goed! Leuk voor een keer, maar geen 2e keer!
Sjannie
Leuke spannende avonturenfilm met wat humor.
Anoniem
Een vermakelijke film zeer zeker geen topper. Hoofdrolspeelster is een ergernis. In het begin van de film schreeuwt ze alleen maar.
Anoniem
Leuke zondagmiddagfilm. Avontuurlijk met genoeg spanning voor de hele familie met een sprookjesachtig verhaal. Lekker om 2 uur van 'van de wereld' te zijn en te genieten. Leuk verhaal en goede special effects.
Anoniem
Prima film om te bekijken op een doordeweekse avond. Veel actie, mooie scenes, grappige elementen, goede special-effects. Echter het verhaal zelf heeft weinig diepgang. De film komt uit de studio van Disney, en is van dezelfde regisseur als Pirates of the Caribbean, maar deze film haalt die kwaliteit (helaas) niet.
Anastasia
Good movie for first movie based on a video game! Good story and acting!
Anoniem
Lekkere film om je even helemaal in een andere wereld te begeven/beleven. Ik weet niet of het toegevoegde waarde heeft als je het spel kent. Voor mij was het een goede film.
Jeroen
Slechte film. Verkeerde acteur in de verkeerde film. Veel te amerikaans van opzet. Heeft niets van de sfeer die in het computerspel zit.
Jan
Lekkere avonturenfilm met een hoofdrolspeler die niet echt bekend staat om zijn actiefilms, maar er wel plezier aan lijkt te beleven. Niet al te veel diepgang, maar wel veel actie!
loading