The Transporter (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Frank Martin is de beste in wat hij doet: het vervoeren van gevaarlijke of illegale goederen. Daarbij gelden de...
The Transporter

The Transporter

Actie
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 28 min

Frank Martin is de beste in wat hij doet: het vervoeren van gevaarlijke of illegale goederen. Daarbij gelden de gouden regels: "stel geen vragen? en "open nooit je colli?. Als deze regels worden overtreden, betekent dat de dood. Maar zijn laatste zending, een mooie jonge vrouw, gekidnapt door internationale slavenhandelaars, dwingt hem de regels te overtreden en zorgt voor levensgevaarlijke complicaties bij zijn bezorgplannen.

Achtervolgingen Spannend Snelle tempo Actiethriller Vechtscènes 2000s Franse Riviera

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Kerim
Een film waarin je alles meemaakt. Actie, romantiek en ultieme strijd. Voor mij is dit een supermooie en leuke film om naar te kijken.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Deze film en de acteur Jason Statham heeft ervoor gezorgd dat ik alle films die er van hem zijn ben gaan volgen.
Het is een spannende film met veel actie. En de medespelers zoals bv. de inspecteur komen hier ook goed uit. Het verhaal zit goed in elkaar en de scènes met het autorijden zijn erg goed. Hij houdt zich aan de regels om het pakket te bezorgen, waar wel enige actie voor nodig is. Een echte aanrader.
Anoniem
Jason Statham is een genot om naar te kijken, steengoede acteur! Dit maakte de ongeloofwaardige en overdreven schiet-, gevechts-, en bommenscènes goed. Die scènes vond ik namelijk erg langdradig en behoorlijk over de top. Verder is het een zeer makkelijk te volgen verhaal, heb tussendoor zelfs de krant zitten lezen op internet zonder de verhaallijn kwijt te raken. Prima film voor een avondje vermaak, maar voor mij geen hoogvlieger. Een 6.
Johannes
Deze film gaat over een man die James Bond probeert na te doen. Het is een leuke film om naar te kijken, vooral als je van een BMW 7 serie houdt. Een aantal echte race-scènes worden in een BMW 7 serie gedaan waarbij het uiterste van de auto wordt gevraagd. Het is een film die je makkelijk volgt maar verwacht geen diep verhaal. Dat is er namelijk niet.
mario
1 van de originele geniale Statham vehicles. Zware jongen met onbuigzame principes en superieure rijvaardigheid. En een ongelofelijke capaciteit voor emoties onder een ijzeren façade. Ook hier zijn het de Chinezen die het exotische schoon leveren alswel de slimme criminelen. De Russen de gewelddadige gangsters. Met plezier herbekeken, en deel 2 en 3 staan op de lijst om me binnenkort een paar uur TV-plezier te bezorgen.
Nicole
Als je even zin hebt in een goede keiharde actie film, dan zit je goed met deze film The Transporter, de perfecte keuze. Jason Statham (Frank) zet weer zoals we van hem gewend zijn een geweldige rol neer. In deze film is hij een ex-militair die met pensioen is en als bijverdienste illegale transporten doet. Zijn regel hierbij is nooit en te nimmer het pakket openen en geen namen, maar door een onverwachte gebeurtenis tijdens een van die transporten maakt hij tegen zijn eigen regel in toch het pakketje open. Hierdoor komt hij in een situatie terecht waarin hij moet vechten en slim moet zijn te overleven. Het is een goed verhaal en er zit heel veel actie in, dus je zult je geen minuut vervelen, en af en toe even een emotioneel momentje. Ik ga zeker ook Transporter 2 kijken!
loading