Prince of Persia - The Sands of Time: Dastan groeit op als weesjongen in de straten van de koninklijke stad Nasaf. De koning ziet potentie in hem en besluit Dastan te adopteren en op te nemen in de koninklijke familie. Eenmaal volwassen gaat Dastan samen met zijn stiefbroers op veldtocht om zijn rijk te verdedigen. Ook het afgelegen bergkoninkrijk van de mooie prinses Tamina fungeert als doelwit. Maar Dastan weet niet dat de prinses de hoeder is van een magische 'dolk der tijd', waarmee de tijd enkele ogenblikken kan worden teruggehaald. Een machtig wapen, dat niet in verkeerde handen mag vallen.
×
Prince of Persia - The Sands of Time
Dastan groeit op als weesjongen in de straten van de koninklijke stad Nasaf. De koning ziet potentie in hem en besluit Dastan te adopteren en op te nemen in de koninklijke familie. Eenmaal volwassen gaat Dastan samen met zijn stiefbroers op veldtocht om zijn rijk te verdedigen. Ook het afgelegen bergkoninkrijk van de mooie prinses Tamina fungeert als doelwit. Maar Dastan weet niet dat de prinses de hoeder is van een magische 'dolk der tijd', waarmee de tijd enkele ogenblikken kan worden teruggehaald. Een machtig wapen, dat niet in verkeerde handen mag vallen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (11)Prince of Persia - The Sands of Time
Geschreven door: Anoniem
   19-02-2014
Veel actie en spanning. Goed van begin tot eind.
Geschreven door: Anoniem
   19-02-2014
Beetje een film van alles, daar bedoel ik mee herkenbare actie uit andere films. Niet altijd even goed! Leuk voor een keer, maar geen 2e keer!
Geschreven door: Sjannie
   28-11-2010
Leuke spannende avonturenfilm met wat humor.
Geschreven door: Anoniem
   25-11-2010
Een vermakelijke film zeer zeker geen topper. Hoofdrolspeelster is een ergernis. In het begin van de film schreeuwt ze alleen maar.
Geschreven door: Anoniem
   22-11-2010
Leuke zondagmiddagfilm. Avontuurlijk met genoeg spanning voor de hele familie met een sprookjesachtig verhaal. Lekker om 2 uur van 'van de wereld' te zijn en te genieten. Leuk verhaal en goede special effects.
Geschreven door: Anoniem
   18-11-2010
Prima film om te bekijken op een doordeweekse avond. Veel actie, mooie scenes, grappige elementen, goede special-effects. Echter het verhaal zelf heeft weinig diepgang. De film komt uit de studio van Disney, en is van dezelfde regisseur als Pirates of the Caribbean, maar deze film haalt die kwaliteit (helaas) niet.
Geschreven door: Anastasia
   17-11-2010
Good movie for first movie based on a video game! Good story and acting!
Geschreven door: Anoniem
   14-11-2010
Lekkere film om je even helemaal in een andere wereld te begeven/beleven. Ik weet niet of het toegevoegde waarde heeft als je het spel kent. Voor mij was het een goede film.
Geschreven door: jo
   11-11-2010
Mooie film, je blijft in vervoering door de snelheid van de wendingen van het verhaal. Mooi plot, spannend van het begin tot het einde, met de juiste toets humor.
Geschreven door: Jeroen
   09-11-2010
Slechte film. Verkeerde acteur in de verkeerde film. Veel te amerikaans van opzet. Heeft niets van de sfeer die in het computerspel zit.
Geschreven door: Jan
   09-11-2010
Lekkere avonturenfilm met een hoofdrolspeler die niet echt bekend staat om zijn actiefilms, maar er wel plezier aan lijkt te beleven. Niet al te veel diepgang, maar wel veel actie!
Schrijf zelf een review
loading