Jurassic Park II - The Lost World (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier jaar na het mislukken van Jurassic Park op Isla Nublar, gaat John Hammond naar het eiland...
Jurassic Park II - The Lost World

Jurassic Park II - The Lost World

Actie Avontuur
7.25 Taal:Engels Jaar:1997 Duur:2 u 3 min

Vier jaar na het mislukken van Jurassic Park op Isla Nublar, gaat John Hammond naar het eiland 'Site B' om dinosauriŽrs in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Reviews (2)

7.25/10.0
9
Nicole
12-10-2015
Jurassic Park 2 'The lost World' is een Amerikaanse science fiction avonturen film uit 1997 een vervolg op Jurassic Park beide geregisseerd door Steven Spielberg. Deze film speelt zich 4 jaar later af, waar de verhaallijn van de eerste film gestopt is. Qua techniek zie je al duidelijk verschil met deel 1, de visual en special effecten zijn al veel beter. De dinosaurussen zien er gaaf uit. Vind het verhaal ook goed en spannend, niet te overdreven! In dit verhaal komen expeditie leden erachter dat er nog een eiland site B bestaat. Ook dit vervolg is weer erg goed! Op naar deel 3!
7
Anoniem
10-11-2010
Groter, beter, maar vooral ook meer van hetzelfde. Nog steeds tenenkrommend om te zien hoe dom mensen kunnen zijn als ze het onbekende tegenkomen, en hoezeer men vast kan zitten in voorspelbare patronen. Desondanks is deze film een goede waarschuwing voor het aantasten van bestaande ecosystemen.
loading