Jurassic Park II - The Lost World: Vier jaar na het mislukken van Jurassic Park op Isla Nublar, gaat John Hammond naar het eiland 'Site B' om dinosauriŽrs in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien.
1997

Jurassic Park II - The Lost World

Bekijk reviews (2)
123 min Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands | Geluid: 5.1 Beeldformaat: 16:9
Actie Avontuur Vier jaar na het mislukken van Jurassic Park op Isla Nublar, gaat John Hammond naar het eiland 'Site B' om dinosauriŽrs in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien. meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Jurassic Park II - The Lost World
Vier jaar na het mislukken van Jurassic Park op Isla Nublar, gaat John Hammond naar het eiland 'Site B' om dinosauriŽrs in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Jurassic Park II - The Lost World
Geschreven door: Nicole
   12-10-2015
Jurassic Park 2 'The lost World' is een Amerikaanse science fiction avonturen film uit 1997 een vervolg op Jurassic Park beide geregisseerd door Steven Spielberg. Deze film speelt zich 4 jaar later af, waar de verhaallijn van de eerste film gestopt is. Qua techniek zie je al duidelijk verschil met deel 1, de visual en special effecten zijn al veel beter. De dinosaurussen zien er gaaf uit. Vind het verhaal ook goed en spannend, niet te overdreven! In dit verhaal komen expeditie leden erachter dat er nog een eiland site B bestaat. Ook dit vervolg is weer erg goed! Op naar deel 3!
Geschreven door: Anoniem
   10-11-2010
Groter, beter, maar vooral ook meer van hetzelfde. Nog steeds tenenkrommend om te zien hoe dom mensen kunnen zijn als ze het onbekende tegenkomen, en hoezeer men vast kan zitten in voorspelbare patronen. Desondanks is deze film een goede waarschuwing voor het aantasten van bestaande ecosystemen.
Schrijf zelf een review
loading