Out of Africa: Het is begin 1900. De jonge schrijfster Karen Blixen heeft net haar vaderland Denemarken verlaten om zich op een afgelegen koffieplantage in Kenia te vestigen. In deze fascinerende wildernis ontmoet zij de avonturier Denys Finch-Hatton, een ontmoeting die uitgroeit tot een dramatisch liefdesrelatie, steeds balancerend tussen geluk en wanhoop. Een ramp lijkt onafwendbaar en Karen's hele bestaan wordt bedreigd.
×
Out of Africa
Het is begin 1900. De jonge schrijfster Karen Blixen heeft net haar vaderland Denemarken verlaten om zich op een afgelegen koffieplantage in Kenia te vestigen. In deze fascinerende wildernis ontmoet zij de avonturier Denys Finch-Hatton, een ontmoeting die uitgroeit tot een dramatisch liefdesrelatie, steeds balancerend tussen geluk en wanhoop. Een ramp lijkt onafwendbaar en Karen's hele bestaan wordt bedreigd.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Out of Africa
Geschreven door: Anoniem
   21-04-2014
Een film voor een lome zondagavond. Ik had deze een lange tijd geleden al een keer gezien en vond het mooi om nog een keer te beleven. Je waant je echt in Afrika. Echt een romantische film. De scenes in het vliegtuig zijn wel heel erg nep maar dat komt misschien omdat het al een oude film is. Briljante hoofdrolspelers. Een klassieker.
Schrijf zelf een review
loading