Out of Africa (1985) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is begin 1900. De jonge schrijfster Karen Blixen heeft net haar vaderland Denemarken verlaten om zich op een...
Out of Africa

Out of Africa

Romantiek Drama
Taal: Engels Jaar: 1985 Duur: 2 u 34 min

Het is begin 1900. De jonge schrijfster Karen Blixen heeft net haar vaderland Denemarken verlaten om zich op een afgelegen koffieplantage in Kenia te vestigen. In deze fascinerende wildernis ontmoet zij de avonturier Denys Finch-Hatton, een ontmoeting die uitgroeit tot een dramatisch liefdesrelatie, steeds balancerend tussen geluk en wanhoop. Een ramp lijkt onafwendbaar en Karen's hele bestaan wordt bedreigd.

Episch liefdesverhaal Diepe emoties Romantisch drama Visuele pracht Begin 20e eeuw Afrikaanse savanne

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Een film voor een lome zondagavond. Ik had deze een lange tijd geleden al een keer gezien en vond het mooi om nog een keer te beleven. Je waant je echt in Afrika. Echt een romantische film. De scenes in het vliegtuig zijn wel heel erg nep maar dat komt misschien omdat het al een oude film is. Briljante hoofdrolspelers. Een klassieker.
loading