Superman Returns: Na zijn vijf jaar durende reis naar zijn thuisplaneet Krypton, keert Superman weer terug naar Aarde. De wereld is er echter in deze periode niet op vooruit gegaan, en de mensen, in het bijzonder Lois Lane, denken eigenlijk dat ze beter af waren geweest als Superman helemaal nooit had bestaan. Maar deze gedachten worden al snel weer bijgesteld als blijkt dat het kwaad terugkomt in Metropolis en Superman de enige is die de stad nog kan redden.
×
Superman Returns
Na zijn vijf jaar durende reis naar zijn thuisplaneet Krypton, keert Superman weer terug naar Aarde. De wereld is er echter in deze periode niet op vooruit gegaan, en de mensen, in het bijzonder Lois Lane, denken eigenlijk dat ze beter af waren geweest als Superman helemaal nooit had bestaan. Maar deze gedachten worden al snel weer bijgesteld als blijkt dat het kwaad terugkomt in Metropolis en Superman de enige is die de stad nog kan redden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)Superman Returns
Geschreven door: Anoniem
   14-01-2011
Redelijke film. Kevin Spacey is weer top als meestal. De rest van de cast spreekt me niet echt aan. Zou hem niet nog een keer bekijken
Geschreven door: JOHN
[RATINGNONACTIVE]    12-12-2010
Een goede Actie Film 10/10.
Schrijf zelf een review
loading