Superman Returns (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na zijn vijf jaar durende reis naar zijn thuisplaneet Krypton, keert Superman weer terug naar Aarde. De wereld is...
Superman Returns

Superman Returns

Actie Sciencefiction Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 2 u 28 min

Na zijn vijf jaar durende reis naar zijn thuisplaneet Krypton, keert Superman weer terug naar Aarde. De wereld is er echter in deze periode niet op vooruit gegaan, en de mensen, in het bijzonder Lois Lane, denken eigenlijk dat ze beter af waren geweest als Superman helemaal nooit had bestaan. Maar deze gedachten worden al snel weer bijgesteld als blijkt dat het kwaad terugkomt in Metropolis en Superman de enige is die de stad nog kan redden.

Vliegscènes Superheld Episch Identiteitscrisis Superman outfit 2000s Metropolis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
JOHN
Een goede Actie Film 10/10.

Reviews

Anoniem
Redelijke film. Kevin Spacey is weer top als meestal. De rest van de cast spreekt me niet echt aan. Zou hem niet nog een keer bekijken
loading