A Bras Ouverts online kijken / downloaden: Jean-Etienne Fougerole is een Franse mediafiguur uit de literaire scène. Tijdens een televisiedebat promoot hij z'n nieuwe roman "A bras ouverts?, waarin hij alle welgestelden oproept om armen op te vangen bij hun thuis'. Zijn tegenstander daagt hem uit om de daad bij het woord te voegen. De zwaar gepikeerde Fougerole voelt zich in het nauw gedreven en gaat in op diens uitdaging om geen gezichtsverlies te lijden. De overtuigingen van Fougerole zullen zwaar op proef gesteld worden. - A Bras Ouverts
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
A Bras Ouverts
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

A Bras Ouverts

Jean-Etienne Fougerole is een Franse mediafiguur uit de literaire scène. Tijdens een televisiedebat promoot hij z'n nieuwe roman "A bras ouverts?, waarin hij alle welgestelden oproept om armen op te vangen bij hun thuis'. Zijn tegenstander daagt hem uit om de daad bij het woord te voegen. De zwaar gepikeerde Fougerole voelt zich in het nauw gedreven en gaat in op diens uitdaging om geen gezichtsverlies te lijden. De overtuigingen van Fougerole zullen zwaar op proef gesteld worden.
Waardering:
Acteurs: Elsa Zylberstein, Christian Clavier, Ary Abittan
Categorie: Komedie
Filmhuis
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!