Grease (1978) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Australische tiener Sandy verhuist naar Amerika en komt haar vakantieliefde, Danny, tegen bij de start van het nieuwe...
Grease

Grease

Drama Muziek Romantiek
Taal:Engels Jaar:1978 Duur:1 u 46 min

De Australische tiener Sandy verhuist naar Amerika en komt haar vakantieliefde, Danny, tegen bij de start van het nieuwe schooljaar. Sandy heeft moeite om te wennen en Danny doet zich compleet anders voor.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Grease aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De op en top dansfilm uit de 70's. Kan er geen genoeg van krijgen en zing nog steeds luidkeels alles mee, zelfs de kidz kijken hem nu

Reviews

Anoniem
heel leuk, echt helemaal super
Arie
Mijn dochter wilde de film zien nav de muziek die zij op YouTube had gehoord. Gezellig samen gekeken. Een vleugje nostalgie met goede muziek. Blijft leuk.
Gerhardus
Echt een heerlijke musicalfilm om bij weg te zwijmelen. Ik heb hem onderhand wel 3 of 4 keer gezien en hij blijft leuk.
Paul
Heerlijk ouderwets genieten. Geweldig, kan ik naar blijven kijken. Denk dat ik de film al tien keer heb gezien, maar blijft echt leuk.
Linde
Een super leuke film was dit! Echt een aanrader.
Anoniem
Een van de beste films allertijden! Deze film hoort bij je opvoeding, als je deze niet heb gezien tijdens je tienerjaren is dat echt een groot gemis. Hij blijft leuk, ookal is het geen nieuwe film, alles klopt. Ook de liedjes zijn geweldig, een lekkere love-film.
Anoniem
Ouderwets leuk. Doet je genieten. Vol liefde,humor,passie,stoere dudes en chickies,muziek,dans en nog veel meer. kijke is de moeite waard.
loading