Grease: De Australische tiener Sandy verhuist naar Amerika en komt haar vakantieliefde, Danny, tegen bij de start van het nieuwe schooljaar. Sandy heeft moeite om te wennen en Danny doet zich compleet anders voor.
×
Grease
De Australische tiener Sandy verhuist naar Amerika en komt haar vakantieliefde, Danny, tegen bij de start van het nieuwe schooljaar. Sandy heeft moeite om te wennen en Danny doet zich compleet anders voor.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (8)Grease
Geschreven door: Anoniem
   29-03-2014
heel leuk, echt helemaal super
Geschreven door: Arie
   31-08-2011
Mijn dochter wilde de film zien nav de muziek die zij op YouTube had gehoord. Gezellig samen gekeken. Een vleugje nostalgie met goede muziek. Blijft leuk.
Geschreven door: Gerhardus
   10-08-2011
Echt een heerlijke musicalfilm om bij weg te zwijmelen. Ik heb hem onderhand wel 3 of 4 keer gezien en hij blijft leuk.
Geschreven door: Paul
   03-08-2011
Heerlijk ouderwets genieten. Geweldig, kan ik naar blijven kijken. Denk dat ik de film al tien keer heb gezien, maar blijft echt leuk.
Geschreven door: Linde
   26-06-2011
Een super leuke film was dit! Echt een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   03-03-2011
De op en top dansfilm uit de 70's. Kan er geen genoeg van krijgen en zing nog steeds luidkeels alles mee, zelfs de kidz kijken hem nu
Geschreven door: Anoniem
   13-01-2011
Een van de beste films allertijden! Deze film hoort bij je opvoeding, als je deze niet heb gezien tijdens je tienerjaren is dat echt een groot gemis. Hij blijft leuk, ookal is het geen nieuwe film, alles klopt. Ook de liedjes zijn geweldig, een lekkere love-film.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Ouderwets leuk. Doet je genieten. Vol liefde,humor,passie,stoere dudes en chickies,muziek,dans en nog veel meer. kijke is de moeite waard.
Schrijf zelf een review
loading