Boondock Saints 2: Het verhaal volgt wederom de MacManus broers. De broers hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen van Ierland. Wanneer ze er echter achter komen dat hun priester is vermoord door de maffia in Boston, komen de twee terug om wraak te nemen en de dood van hun priester te wreken.
×
Boondock Saints 2
Het verhaal volgt wederom de MacManus broers. De broers hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen van Ierland. Wanneer ze er echter achter komen dat hun priester is vermoord door de maffia in Boston, komen de twee terug om wraak te nemen en de dood van hun priester te wreken.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (4)Boondock Saints 2
Geschreven door: Tim
   04-12-2016
De film was op zich niet slecht, maar ik zou het geen daverend succes kunnen noemen. Er zit wel een verhaallijn in maar sommige zaken zijn toch iets te voorspelbaar. Het is een mix van actie, eentonige humor en ik kan ook niet alles vertellen. Indien je meer wilt weten gewoon kijken, uitstekende film om te ontspannen.
Geschreven door: Anoniem
   06-07-2011
Tegenvaller. Hoewel ik de film niet heel slecht vond, haalt het het zeker niet bij deel I. Allereerst al het feit dat de acteurs zelf ook zo'n tien jaar ouder zijn geworden en dat aan hen af te zien is. Het verhaal paste beter bij twee opgeschoten broekies dan bij veertigers. Verder is het plot vrijwel hetzelfde als deel I. De 'oude' beelden die het verhaal van de vader vertellen zijn wel een leuke toevoeging. Aardige film, maar lang niet zo goed als het eerste deel. Laatste scene is wel leuk ;-).
Geschreven door: Anoniem
   29-05-2011
Zoals zo vaak is het tweede deel een slap vervolg op de eerste, zo ook hier. Veel actie, slap verhaal.
Geschreven door: Yves
   25-08-2010
Spijtig genoeg is dit een flauw vervolg op de eerste!het plot is ook zeer dun,waar de eerste film grappig was gaat de humor hier enkel over homo jokes en verder niks anders flauw. YL.
Schrijf zelf een review
loading