Boondock Saints 2 (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal volgt wederom de MacManus broers. De broers hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen...
Boondock Saints 2

Boondock Saints 2

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 53 min

Het verhaal volgt wederom de MacManus broers. De broers hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen van Ierland. Wanneer ze er echter achter komen dat hun priester is vermoord door de maffia in Boston, komen de twee terug om wraak te nemen en de dood van hun priester te wreken.

MacManus broers Actievol Gritty Wraak Donker Moderne tijd Boston

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Tegenvaller. Hoewel ik de film niet heel slecht vond, haalt het het zeker niet bij deel I. Allereerst al het feit dat de acteurs zelf ook zo'n tien jaar ouder zijn geworden en dat aan hen af te zien is. Het verhaal paste beter bij twee opgeschoten broekies dan bij veertigers. Verder is het plot vrijwel hetzelfde als deel I. De 'oude' beelden die het verhaal van de vader vertellen zijn wel een leuke toevoeging. Aardige film, maar lang niet zo goed als het eerste deel. Laatste scene is wel leuk ;-).

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Tim
De film was op zich niet slecht, maar ik zou het geen daverend succes kunnen noemen.
Er zit wel een verhaallijn in maar sommige zaken zijn toch iets te voorspelbaar.
Het is een mix van actie, eentonige humor en ik kan ook niet alles vertellen.
Indien je meer wilt weten gewoon kijken, uitstekende film om te ontspannen.
Anoniem
Zoals zo vaak is het tweede deel een slap vervolg op de eerste, zo ook hier. Veel actie, slap verhaal.
Yves
Spijtig genoeg is dit een flauw vervolg op de eerste!het plot is ook zeer dun,waar de eerste film grappig was gaat de humor hier enkel over homo jokes en verder niks anders flauw.

YL.
loading