Jackass: The Movie: Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV-show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.
×
Jackass: The Movie
Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV-show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (3)Jackass: The Movie
Geschreven door: Anoniem
   02-01-2014
Als ouder vind je de film niet heel leuk maar als kind is hij heel leuk om te kijken.
Geschreven door: Anoniem
   28-12-2013
Tja, wat zal ik zeggen? Een echte keus voor mijn kids, een film die mij niet echt boeit maar de kids waren er erg blij mee en hebben ervan genoten. Je ziet maar dat het niet moeilijk hoeft te zijn om leuk te zijn. Ik raad deze soort films dan ook aan voor kids op regenachtige middagen of dagen dat je ziek thuis bent en niet weet wat je moet doen.
Geschreven door: Maarten
   30-12-2012
Als ouder vind je dit soort films natuurlijk vreselijk, maar toen ik hem voor onze 12 jarige zoon na lang aandringen toch maar huurde moest ik erkennen dat ik erg heb gelachen. Zoals bij alle studentengrappen zijn deze ook duur en niet heel erg leuk om te doen. Maar kennelijk wel om gedaan te hebben! En na afloop zeiden de jongens dat ze NOOIT dit soort dingen zelfs zouden willen doen ;)
Schrijf zelf een review
loading