Minoes: Minoes is een poes, maar ze ziet er uit als een mens. Ze komt in contact met Tibbe. Als journalist is hij mislukt, maar de redactie geeft hem nog één kans. Doordat Minoes met poezen kan praten, kan ze veel nieuwtjes doorspelen aan Tibbe. Maar als hij de waarheid schrijft over Ellermeet raakt het hele dorp Killendoorn in paniek en krijgt Tibbe zijn ontslag. Dan zet juffrouw Minoes een slim plan in elkaar om te bewijzen dat Tibbe de waarheid schrijft.
×
Minoes
Minoes is een poes, maar ze ziet er uit als een mens. Ze komt in contact met Tibbe. Als journalist is hij mislukt, maar de redactie geeft hem nog één kans. Doordat Minoes met poezen kan praten, kan ze veel nieuwtjes doorspelen aan Tibbe. Maar als hij de waarheid schrijft over Ellermeet raakt het hele dorp Killendoorn in paniek en krijgt Tibbe zijn ontslag. Dan zet juffrouw Minoes een slim plan in elkaar om te bewijzen dat Tibbe de waarheid schrijft.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (7)Minoes
Geschreven door: Anoniem
   27-12-2012
Voor ons is het een goede manier om onze kinderen bekend te maken met en geïnteresseerd te laten raken in jeugdliteratuur. Het verhaal heeft onze kinderen tot het eind geboeid en ze waren zeer te spreken over de afloop. Het acteerwerk van Carice van Houten is altijd van een hoog niveau. Deze film is zeker de moeite waard in een lange (Kerst)vakantie.
Geschreven door: Djieny
   25-10-2012
Deze film was wel aardig, maar ga hem geen 2 x kijken.
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Een lieve en avontuurlijke kinderfilm. Aanrader om samen met je kinderen te kijken!
Geschreven door: Anoniem
   10-08-2011
Als fan van Nederlandstalige kinderfilms vind ik het al snel goed. Maar deze film was wel erg leuk om naar te kijken. Al wel wat ouder, maar tijdloos. Ook mijn dochtertje van 7 kreeg er geen genoeg van! Leuke rol voor Theo Maassen! En Carice van Houten? Die maakt een film altijd tot een groot succes. Leuk!
Geschreven door: Kees
   15-07-2011
Minoes verveelt nooit. We kennen allemaal het verhaal van Annie M.G. Schmidt en dat verhaal heeft men in deze film prachtig vormgegeven. Natuurlijk is Carice subliem, maar ook Theo Maassen en Pierre Bokma komen bijzonder tot hun recht. Deze film kun je kijken en kijken en blijven kijken.
Geschreven door: Marije
   21-01-2011
Minoes is een erg leuke film.
De hoofdrol is zo goed gespeeld dat je bijna gaat geloven dat Minoes echt een kat is. Er zit veel humor in deze film.
Geschreven door: marieke
   10-11-2010
Geweldig gaaf gemaakt!!
Schrijf zelf een review
loading