Minoes (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Minoes is een poes, maar ze ziet er uit als een mens. Ze komt in contact met Tibbe. Als journalist is hij mislukt, maar de...
Minoes

Minoes

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2001 Duur: 1 u 23 min

Minoes is een poes, maar ze ziet er uit als een mens. Ze komt in contact met Tibbe. Als journalist is hij mislukt, maar de redactie geeft hem nog één kans. Doordat Minoes met poezen kan praten, kan ze veel nieuwtjes doorspelen aan Tibbe. Maar als hij de waarheid schrijft over Ellermeet raakt het hele dorp Killendoorn in paniek en krijgt Tibbe zijn ontslag. Dan zet juffrouw Minoes een slim plan in elkaar om te bewijzen dat Tibbe de waarheid schrijft.

Kattenhoofdrol Avontuurlijk Magisch realisme Fantasie Kattencommunicatie Hedendaags Fictief dorp

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Minoes Soundtrack

Minoes Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Vrachtwagen 1

Peter Vermeersch

2. Minoes

Peter Vermeersch

3. Tibbe Ontmoedigd

Peter Vermeersch

4. Minoes In Boom

Peter Vermeersch

5. Tibbe Komt Thuis

Peter Vermeersch

6. Tibbe En De Cursor

Peter Vermeersch

7. Naar Tante Moortje

Peter Vermeersch

8. Tibbe Hoort Iets

Peter Vermeersch

9. Kerkhof

Peter Vermeersch

10. Krantenroetsj

Peter Vermeersch

Anoniem
Een lieve en avontuurlijke kinderfilm. Aanrader om samen met je kinderen te kijken!

Reviews

Anoniem
Voor ons is het een goede manier om onze kinderen bekend te maken met en geïnteresseerd te laten raken in jeugdliteratuur. Het verhaal heeft onze kinderen tot het eind geboeid en ze waren zeer te spreken over de afloop. Het acteerwerk van Carice van Houten is altijd van een hoog niveau. Deze film is zeker de moeite waard in een lange (Kerst)vakantie.
Djieny
Deze film was wel aardig, maar ga hem geen 2 x kijken.
Anoniem
Als fan van Nederlandstalige kinderfilms vind ik het al snel goed. Maar deze film was wel erg leuk om naar te kijken. Al wel wat ouder, maar tijdloos. Ook mijn dochtertje van 7 kreeg er geen genoeg van! Leuke rol voor Theo Maassen! En Carice van Houten? Die maakt een film altijd tot een groot succes. Leuk!
Kees
Minoes verveelt nooit. We kennen allemaal het verhaal van Annie M.G. Schmidt en dat verhaal heeft men in deze film prachtig vormgegeven. Natuurlijk is Carice subliem, maar ook Theo Maassen en Pierre Bokma komen bijzonder tot hun recht. Deze film kun je kijken en kijken en blijven kijken.
Marije
Minoes is een erg leuke film.
De hoofdrol is zo goed gespeeld dat je bijna gaat geloven dat Minoes echt een kat is. Er zit veel humor in deze film.
marieke
Geweldig gaaf gemaakt!!
loading