Mary Poppins (1964) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Ga mee met de 'perfecte' Mary Poppins (Julie Andrews) als ze ieder huishoudelijk...
Mary Poppins

Mary Poppins

Familie
Taal:Engels Jaar:1964 Duur:2 u 14 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Ga mee met de 'perfecte' Mary Poppins (Julie Andrews) als ze ieder huishoudelijk klusje in een spelletje verandert en iedere dag in een wonderlijk avontuur. Raak betoverd door onvergetelijke figuren, zoals bijvoorbeel schoorsteenveger Bert met zijn vele talenten.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Erna
Super leuke film!

Reviews

Anoniem
De film blijkt leuk! Al kijk je hem nog zo vaak. De kinderen kijken hem het liefst zo vaak mogelijk en zelfs wij vinden het leuk. Het is echt een aanrader! De leuke vrolijke liedjes blijven heel lang in je hoofd zitten
Anoniem
Deze film gekeken in de kerstvakantie. De kinderen hebben ervan genoten. Pure nostalgie. De film blijft tot de verbeelding spreken. Een echte aanrader.
Marije
Deze film blijft leuk. De vrolijke liedjes blijven heel lang in je hoofd zitten.
loading