Cinderella (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Cinderella is een weesmeisje en een ambitieuze jonge vrouw. Haar dromen zijn echter groter dan dat de wereld toestaat....
Cinderella

Cinderella

Romantiek Muziek Fantasy Musical
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 48 min

Cinderella is een weesmeisje en een ambitieuze jonge vrouw. Haar dromen zijn echter groter dan dat de wereld toestaat. Gelukkig krijgt Cinderella hulp van Fab G, een genderloze goede fee. Samen met Fab G raakt onze heldin in staat om haar dromen te vervullen.

Bekend om Muzikaal Hedendaags Zelfontplooiing Kleurrijk Balzaal

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
Women power op je scherm! Ambitieuze Cinderella verovert harten...

Famous latina popsinger Camila Cabello (ken je van haar nieuwste hit Bam Bam met Ed Sheeran) schittert in haar eerste filmrol als Cinderella. Naar een idee van James Cordon, hilarische talkshow host en programmamaker met regie door Kay Cannon.
Tijd voor verandering, Cinderella geen mak schaapje dat gered moet worden door een knappe prins op het witte paard. Nee, ze redt zichzelf! De klassieke Assepoester fairy tale gaat op de schop en is omgetoverd in een moderne movie musical. Vol dromen, jaloezie & nijd en aspiraties van een modeontwerpster met lef...
Het sprookje met 'n onafhankelijke, geemancipeerde Cinderella in een cast vol met bekende gezichten als Prince Robert (Nicholas Galitzine), Vivian (Idina Menzel), Fab G (Billy Porter), James (James Corden), King Rowan (Pierce Brosnan), Queen Beatrice (Minnie Driver) en Princess Gwen (Tallulah Greive).
'Cinderella is the CEO of her own destiny' volgens Billy Porter. Camila Cabello zegt: "It's a necessary update for the values that we have now and the way humanity moves forward".
Get your popcorn en zing mee met deze fantastische film uit 2021. Sprookjes bestaan dus toch nogÖ
loading