Terminator 3 - Rise of the Machines: Tien jaar geleden behoedde John Connor de wereld voor een totale vernietiging door de Terminators van Skynet. Als Skynet een nieuwe machine inzet om de mensheid uit te roeien, barst er opnieuw een hevige strijd los.
2003

Terminator 3 - Rise of the Machines

Bekijk reviews (3)
105 min Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Actie Tien jaar geleden behoedde John Connor de wereld voor een totale vernietiging door de Terminators van Skynet. Als Skynet een nieuwe machine inzet om de mensheid uit te roeien, barst er opnieuw een hevige strijd los. meer filminformatie
Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Terminator 3 - Rise of the Machines
Tien jaar geleden behoedde John Connor de wereld voor een totale vernietiging door de Terminators van Skynet. Als Skynet een nieuwe machine inzet om de mensheid uit te roeien, barst er opnieuw een hevige strijd los.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (3)Terminator 3 - Rise of the Machines
Geschreven door: Nicole
   08-07-2013
Een goed en spannend vervolg van de Terminator-films. Dit verhaal 'Rise of the Machines' speelt zich 10 jaar later af. 10 jaar terug zagen we in Terminator 2 dat John Conner en zijn moeder Judgment Day weten tegen te houden. Helaas was dit maar een tijdelijk uitstel. Nu in het verhaal 10 jaar later, moet John weer proberen te voorkomen dat Skynet en de machines de aarde overnemen en de mensheid verwoest wordt. Ook ditmaal krijgt hij de hulp van Terminator (Arnold Schwarzenegger) die opnieuw geprogrammeerd is, nl. de T-101 een ouder type. Hij moet John beschermen tegen de tegenstandster, het nieuwste model Terminator de T-X, vrouwelijke type, sneller, sterker en onverwoestbaar. Zij gaat achter John Conner aan en de mensen die in nauw contact staan met John en te maken hebben met het verzet tegen Skynet. Het wordt in ieder geval weer een gevecht op leven en dood en een race tegen de klok. Toch, ondanks de omschrijving, is het einde erg verrassend en weet je ook dat er nog een vervolg zal komen! Ondanks dat is het een goede film is met veel spectaculaire actie en waanzinnige special effects, is deze film toch wat zwakker dan de vorige twee. Ik denk dat het vooral komt doordat de eerste twee Terminators-film geregisseerd zijn door James Cameron, hij behoort toch tot een van de beste drie regisseurs ter wereld. Nick Stahl (John Conner) en Arnold Schwarzenegger, zetten een goede rol neer, maar toch vind ik dat actrice Kristanna Loken (Terminator T-X) er ditmaal bovenuit springt! Zo, ik ga nu snel het vierde deel kijken, ben wel nieuwsgierig naar het vervolg. Alleen jammer dat de rol van Arnold Schwarzenegger wordt overgenomen door acteur Roland Kickinger, en ook Nick stahl wordt overgenomen door acteur Christian Bale! Voor fans zeker een aanrader!
Geschreven door: Peter
   10-09-2011
Het verhaal van deze film vond ik wat zwakker, de humor een beetje doorzichtig. De stunts zijn wel heel knap en spectaculair.
Geschreven door: Ron
   31-05-2011
Als liefhebber van dit soort films kan ik zeggen dat ik me vermaakt heb. Het blijft in dezelfde stijl die altijd gemaakt wordt. Soms moeilijk een versie aan te breien maar dat neem ik er graag bij. Puur ontspanning voor me. Goeie cast.
Schrijf zelf een review
loading