Fast and Furious: De voortvluchtige ex-bajes-klant Dom Toretto wordt opnieuw geconfronteerd met agent Brian O'Conner. Ze gaan terug naar de straten waar het allemaal is begonnen. In dit vierde deel van de reeks The Fast And The Furious worden Dom en Brian gedwongen om samen te werken: ze krijgen te maken met een gezamenlijke vijand. Ze moeten een gevaarlijke deal sluiten om deze te slim af te zijn. Uiteindelijk vinden die twee vroegere tegenstanders de enige juiste manier om wraak te nemen...
×
Fast and Furious
De voortvluchtige ex-bajes-klant Dom Toretto wordt opnieuw geconfronteerd met agent Brian O'Conner. Ze gaan terug naar de straten waar het allemaal is begonnen. In dit vierde deel van de reeks The Fast And The Furious worden Dom en Brian gedwongen om samen te werken: ze krijgen te maken met een gezamenlijke vijand. Ze moeten een gevaarlijke deal sluiten om deze te slim af te zijn. Uiteindelijk vinden die twee vroegere tegenstanders de enige juiste manier om wraak te nemen...
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)Fast and Furious
Geschreven door: Anoniem
   05-04-2014
Keileuke film, echt een aanrader, zeker als je bijvoorbeeld met je vrienden thuis zit is dit echt een aanrader. Het is een film met een mooi verhaal. Ik vind het persoonlijk een van de leukste films. Echt een aanrader. Enjoy!!
Geschreven door: Anoniem
   09-10-2013
Een erg leuke en onderhoudende film, acteerwerk is net als in de andere wel oké, maar niet spetterend. Deze is net als de afgelopen 4 hetzelfde qua verhaal, met steeds een andere draai eraan. Het teamgevoel is hier mooi om te zien, de vanzelfsprekendheid is opvallend. Jammer dat dit in het echte leven niet zo vanzelfsprekend is! Een film om te zien als je van actie en auto's houdt!
Geschreven door: Anoniem
   25-05-2013
Leuke film blijft gaaf om te kijken!
Geschreven door: Anoniem
   11-05-2013
Lekker filmpje. Niks aan de hand-model. Vin Diesel als een soort superman die met 1 hand een automotor van honderden kilo's aan een lier tegen kan houden. Tuurlijk niet, maar wat geeft het. Dit is een stuntfilm met fantastische actiescènes. Acteerwerk niet echt belangrijk om te noemen. Veel mooie dames en heren.
Geschreven door: Anoniem
   02-01-2013
Goede film!
Schrijf zelf een review
loading