Fast & Furious (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De voortvluchtige ex-bajes-klant Dom Toretto wordt opnieuw geconfronteerd met agent Brian O'Conner. Ze gaan...
Fast & Furious

Fast & Furious

Actie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 42 min

De voortvluchtige ex-bajes-klant Dom Toretto wordt opnieuw geconfronteerd met agent Brian O'Conner. Ze gaan terug naar de straten waar het allemaal is begonnen. In dit vierde deel van de reeks The Fast And The Furious worden Dom en Brian gedwongen om samen te werken: ze krijgen te maken met een gezamenlijke vijand. Ze moeten een gevaarlijke deal sluiten om deze te slim af te zijn. Uiteindelijk vinden die twee vroegere tegenstanders de enige juiste manier om wraak te nemen...

Autostunts Actievol Dynamisch Straatraces Snelle Auto's Hedendaags Stedelijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Special
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Fast & Furious.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Anoniem
Keileuke film, echt een aanrader, zeker als je bijvoorbeeld met je vrienden thuis zit is dit echt een aanrader. Het is een film met een mooi verhaal. Ik vind het persoonlijk een van de leukste films. Echt een aanrader. Enjoy!!

Reviews

Anoniem
Een erg leuke en onderhoudende film, acteerwerk is net als in de andere wel oké, maar niet spetterend. Deze is net als de afgelopen 4 hetzelfde qua verhaal, met steeds een andere draai eraan. Het teamgevoel is hier mooi om te zien, de vanzelfsprekendheid is opvallend. Jammer dat dit in het echte leven niet zo vanzelfsprekend is! Een film om te zien als je van actie en auto's houdt!
Anoniem
Leuke film blijft gaaf om te kijken!
Anoniem
Lekker filmpje. Niks aan de hand-model. Vin Diesel als een soort superman die met 1 hand een automotor van honderden kilo's aan een lier tegen kan houden. Tuurlijk niet, maar wat geeft het. Dit is een stuntfilm met fantastische actiescènes. Acteerwerk niet echt belangrijk om te noemen. Veel mooie dames en heren.
Anoniem
Goede film!
loading