Hidden Figures (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het nooit eerder vertelde verhaal van drie briljante Afro- Amerikaanse vrouwen die voor de NASA werkten. Ze waren...
Hidden Figures

Hidden Figures

Drama 8.68
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2016 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 2 minuten

Het nooit eerder vertelde verhaal van drie briljante Afro- Amerikaanse vrouwen die voor de NASA werkten. Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die het land weer moed gaf, de verhoudingen in de 'Space Race' volledig op zijn kop zette en de wereld in beweging bracht. Het visionaire trio oversteeg geslacht en ras, en inspireerde generaties om groots te dromen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Hidden Figures: Preview

Bekijk hier bonus content van Hidden Figures: een gratis preview van de film!

Deze film komt ook voor in

Reviews (4)

8.68/10.0
9
Marco
16-07-2017
Goede film met een goed verhaal en geeft een mooie weergave hoe mensen met elkaar om kunnen gaan. Ondanks dat dit in het openbaar niet meer zo gaat zijn er nog genoeg mensen dit e niet als gelijkwaardig worden gezien.
9
Geert
13-07-2017
Zeer knappe film.Oscarnominatie meer dan waard, winnen had zelfs niet onverdiend geweest.De film gaat over de Race into Space tussen de US en USSR. Heel wat knappe koppen bij elkaar om alles tot in de puntjes uit te reken en te ontwikkelen,blijkt dat bij NASA heel wat zwarte vrouwen actief waren in ondersteunende doch superbelangrijke rollen en dat in de periode van de black revolution en MLK. Zonder deze dames had de US allicht niet in de ruimte geraakt,John Glenn zijn leven had er heel anders uitgezien.Waargebeurd. Prachtige personages die knap worden neergezet. Echt zeer knappe film.
8
Shirley
09-07-2017
Het verhaal gaat over drie vrouwen die voor NASA werken en door hun huidskleur in het begin achtergesteld worden. Later kunnen ze door hun talenten te laten zien, de vooroordelen overwinnen. Wat een tijd 1961, waar er aparte plaatsen zijn in de bus, op de werkplek en zelfs de wc. Er gebeuren grootse dingen als raketlanceringen, maar er is zeker o zoveel onrecht. Het mooie in dit verhaal is dat mensen zien dat wat er gebeurt onrechtvaardig is en er zoveel talent en intelligentie schuil gaat in deze vrouwen, die voor NASA werken,dat hun hart en houding verandert. Mooie einde.
10
Esther
28-06-2017
Fantastische film en inspirerend verhaal. Sky's the limit!
loading