Tears of the Sun: Special Navy Commander Waters heeft de riskante opdracht om met zijn team dokter Lena Kendricks uit het oorlogsgebied van Afrika te redden.Wanneer ze Lena vinden, weigert ze mee te gaan als Waters niet de vluchtelingen van haar dorp in veiligheid brengt.Waters besluit tegen zijn orders in te gaan en samen beginnen ze aan een gevaarlijke tocht door de jungle naar de nabijgelegen grens. Met deze actie krijgt Waters niet alleen de legerleiding achter zich aan maar ook een rebelse militie die wil voorkomen dat de vluchtelingen de grens bereiken.
×
Tears of the Sun
Special Navy Commander Waters heeft de riskante opdracht om met zijn team dokter Lena Kendricks uit het oorlogsgebied van Afrika te redden.Wanneer ze Lena vinden, weigert ze mee te gaan als Waters niet de vluchtelingen van haar dorp in veiligheid brengt.Waters besluit tegen zijn orders in te gaan en samen beginnen ze aan een gevaarlijke tocht door de jungle naar de nabijgelegen grens. Met deze actie krijgt Waters niet alleen de legerleiding achter zich aan maar ook een rebelse militie die wil voorkomen dat de vluchtelingen de grens bereiken.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (15)Tears of the Sun
Geschreven door: Anoniem
   08-12-2013
Wat een film hé, dit is de 3e keer dat ik 'm heb gekeken. Het blijft een heftig stukje fantastisch filmwerk. Aangrijpend, real-talk, kun je zien hoe de mensen daar leven uit onzekerheid. Voor hun is een morgen ver weg! Super film een dikke 10.
Geschreven door: Anoniem
   04-09-2013
Goede Bruce Willis-film. Karakter zoals hij eigenlijk altijd speelt!! Harde film die wel erg in de realiteit leeft. Helemaal casting is goed gedaan en de rollen worden goed gespeeld! De te voor de hand liggende liefdesontwikkeling is een beetje jammer, maar dat neem ik op de koop toe. Een aanrader als je van Bruce Willis films houdt!
Geschreven door: Stefan
   02-09-2013
Keiharde maar realistische oorlogsfilm. Oke,...de verhaallijn is wat romantisch neergezet maar de actie spat van het beeld af en bij sommige situaties moet je wel effe slikken. Maar de film neemt je mee en laat je zeer schokkend zien hoe mensen kunnen veranderen in beesten. De leeftijdgrens van 16 jaar is terecht denk ik.
Geschreven door: Anoniem
   11-03-2013
Actiefilm met een beetje politieke lading. Te vergelijken met 'Blood Diamond'. Aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   03-03-2013
Mooie film maar wel op z'n Bruce Willis. Kortom, af en toe wat heilig en 'he is the man'. De film vraagt in ieder geval aandacht voor het geweld in Afrika en daar word je in deze film dan ook mee geconfronteerd. Hoe hard dat soms ook is, is het wel de realiteit. Al met al een film die je wilt zien. Het is alleen af en toe door Bruce Willis 'heen bijten', maar dat weet je als je een film met hem erin kijkt.
Geschreven door: Anoniem
   02-03-2013
Heel heftige film. De gruwelijkheden die getoond worden, of in ieder geval naar verwezen wordt, zijn maar al te echt. Veel Afrikaanse naties hebben in de afgelopen decennia dit soort burgeroorlogen gezien. Dan wel in eigen land, dan wel in buurlanden. De film volgt een elite troep van Amerikaanse commando's. Deze mannen kregen een redelijk eenvoudige klus, die helaas door al het menselijk leed niet meer zo eenvoudig blijft. Door moed en doorzetting weten ze de hoop te doen herleven. Zeer mooi gefilmd en realistische verhaallijn.
Geschreven door: Anoniem
   01-03-2013
Een film die je bijblijft. Zo ontzettend indrukwekkend. Je wordt vanaf de eerste minuut meegesleept in het verhaal. Een verhaal vol actie, geweld, moord en emotie. Ook solidariteit en supermooie karakters! De acteerprestaties vond ik meer dan uitstekend. De film heeft me geraakt en zet ik niet zo even van me af. Het zet je weer eens met beide benen op de grond. Een 9!
Geschreven door: Mathilde
   21-02-2012
Prachtige film! Het gaat over menselijkheid en moed in een land dat verscheurd is door onmenselijkheid en oorlog. Goede rol van Bruce Willis, maar ook van de anderen. Laat een stuk Afrika zien zoals het helaas soms kan zijn. Ontroerende film, blijft bij je hangen!
Geschreven door: freerk
   12-02-2012
Supermooie film, actie van begin tot eind. Heftig is die wel. Echt aan te raden om te kijken.
Geschreven door: Nicole
   10-02-2012
Wooh, wat een film zeg, ik heb met kippenvel gekeken van het begin tot het einde. Waanzinnige acteurs, waaronder Bruce Willis als special navy Lieutenant A.K. Waters, wat hij erg goed acteert. Bruce willis wordt met zijn team op missie gestuurd naar Afrika om daar Dr. Lena Kendricks, twee nonnen en de heilige vader weg te halen uit het oorlogsgebied, maar deze missie verloopt anders dan gepland, het navy team begint een gevaarlijke tocht door de jungle met Dr. Lena en de vluchtelingen naar de dichtstbijzijnde grens, met de Afrikaanse rebellen op hun hielen. Onderweg naar de grens komen ze in de harde realiteit van Afrika terecht. In deze film komen best harde en zeer emotionele beelden voor, waar ik dus niet tegen kon, heb het een aantal keren niet droog weten te houden, deze film grijpt je echt aan. Waanzinnige goede film met veel spanning, geweld en emotie, ik vond deze film super goed!!! Deze film was trouwens toen ik hem keek 1 Eurotopper, waar ik de klantenservice van meJane.com zeer dankbaar voor ben, daardoor ben ik ook bij deze film terecht gekomen! Een dikke aanrader dus??!!
Geschreven door: jaap
   03-05-2011
De film had een goede cast, maar toch is het acteerwerk niet daverend. Ik vond de film erg ontroerend en het is goed te bedenken dat dit niet in de film alleen gebeurt, maar nu nog over de hele wereld. Remind: de wereld verbeteren begint bij je zelf. Hier en nu.
Geschreven door: Lex
   25-04-2011
Goede film veel actie goed verhaal.
Geschreven door: dick
   25-04-2011
Mooi om elkaar te helpen, de film bepaalt je er weer eens bij dat het kwaad geen kans maakt als het goede strijd. Toch wel veel mensen dood...
Geschreven door: Anoniem
   20-04-2011
Tears of the Sun is een meeslepende actiefilm. De uitstekende cast en het goede acteer- en filmwerk maken het een genot om te kijken. Het verhaal zit ook prima in elkaar en er zit veel afwisseling in. Uiteraard blijft het een actiefilm, maar dan wel een van de betere! Zeker een aanrader!
Geschreven door: Emmelie
   19-04-2011
Heel goede film met een uitstekende cast. Deze film laat het echte leven zien van en soldaat,tijdens oorlog en verdriet. Veel actie maar toch waarheidsgetrouw. Het is een echte aanrader als je van dit soort films houdt. En niet te vergeten,knappe acteurs ;-)
Schrijf zelf een review
loading