Unbroken (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak nam Olympisch atleet Louis Zamperini dienst in de Amerikaanse luchtmacht. In mei 1943...
Unbroken

Unbroken

Drama Oorlog Sport
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 12 min

Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak nam Olympisch atleet Louis Zamperini dienst in de Amerikaanse luchtmacht. In mei 1943 stortte zijn bommenwerper neer boven de Stille Oceaan. Samen met twee andere bemanningsleden overleefde hij 47 dagen op de open zee in een reddingsvlot en werd daarna gevangen genomen door de Japanse marine en naar een Japans krijgsgevangenenkamp gebracht.

Historisch drama Inspirerend Strijdvaardig Menselijke geest Historische setting Tweede Wereldoorlog Stille Oceaan

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Jaimy
Erg indrukwekkende film. Wat Louis Zamperini heeft meegemaakt is niet in woorden uit te drukkken, wat een sterk mens. Ook bijzonder dat het waargebeurd is, zie wikipedia. Louis is jaren later teruggegaan om zich te verzoenen met de Japanse kampbewaarders, alleen Watanabe wilde hem niet ontmoeten.
loading