Friends With Money: De relatie van vier vrouwen die al hun hele volwassen leven vriendinnen zijn, komt onder druk te staan door een groeiende ongelijkheid in hun financiŽle situaties. De rijke Franny, Jane en Christine lijken een zorgeloos leven te hebben in tegenstelling tot de arme Olivia. Maar schijn bedriegt: de welgestelde vriendinnen hebben zo hun eigen problemen, terwijl het ongefortuneerde leventje van Olivia toch zo gek nog niet blijkt... Het ware geluk is niet te koop!
×
Friends With Money
De relatie van vier vrouwen die al hun hele volwassen leven vriendinnen zijn, komt onder druk te staan door een groeiende ongelijkheid in hun financiŽle situaties. De rijke Franny, Jane en Christine lijken een zorgeloos leven te hebben in tegenstelling tot de arme Olivia. Maar schijn bedriegt: de welgestelde vriendinnen hebben zo hun eigen problemen, terwijl het ongefortuneerde leventje van Olivia toch zo gek nog niet blijkt... Het ware geluk is niet te koop!
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (14)Friends With Money
Geschreven door: Rene
   28-11-2013
Friends with Money is een aardige film. Het is echter geen hoogvlieger. De verhaallijn van 'geld maakt niet per sť gelukkig' kwam er wel uit, maar dat je geen geld nodig hebt om gelukkig te zijn (wat uit de beschrijving naar voren kwam) niet. Het einde is Ė zonder deze nu te verklappen Ė daarin ook wat teleurstellend. Kortom, een aardige film voor een druilerige, donkere herfst- of winteravond.
Geschreven door: Yvonne
   19-09-2012
Op zoek naar een nietszeggende film, was dit zeker een goede keus! Op zich had de film de ingrediŽnten / verhaallijn om leuk te zijn, maar de uitvoering was helaas wat mager. Jennifer Aniston in meer clichť-rollen, veel leuker zien acteren dan in deze film.
Geschreven door: Sophia
   07-08-2012
Leuke film met vier verhalen. Je gaat je toch wel iets ergeren aan de 'domheid' die Jennifer moet acteren, maar aan het eind komt daar toch ineens een leuke twist die je niet had verwacht! Echt een vrouwenfilm. Voor vrouwen, door vrouwen.
Geschreven door: Anoniem
   28-04-2012
Vond het een erg plezierige film om naar te kijken. Het einde vond ik dan ook wel verrassend en eigenlijk heel lief. Geld of geen geld, we hebben allemaal onze problemen.
Geschreven door: An
   13-11-2011
Leuke film, geen hoogstandje maar hij keek lekker weg. Het had wel wat pittiger gekund en het einde was me iets te open, maar films met Jennifer Aniston blijven toch altijd de moeite waard om te kijken.
Geschreven door: Anoniem
   02-09-2011
Ik vond de film matig; er zat weinig romantiek in en de vele goede acteurs konden waarschijnlijk niet veel met het script. Er had veel meer uit gehaald kunnen worden, jammer..
Geschreven door: Caroline
   13-08-2011
Ik vond het een plezierige film. Ik vond alleen de rol van Jennifer Aniston wel wat slap. Daar had veel meer in kunnen zitten. Al met al, toch prima om naar te kijken. Het zijn situaties die voor velen, op wat voor manier dan ook, herkenbaar zijn. Verder werd er goed geacteerd. Vooral de hoog oplopende emoties kwamen goed op de voorgrond.
Geschreven door: Anoniem
   10-08-2011
Prima vermaak met een beetje een te slap einde.
Geschreven door: Anoniem
   22-04-2011
Best leuk om op een filmavond te kijken ;)
Geschreven door: Greet
   03-04-2011
Ik vond een beetje een deprimerende film. Wel heel goed geacteerd, maar de romantiek (in die categorie staat deze toch vermeld) was ver te zoeken
Geschreven door: Anoniem
   28-02-2011
Erg gelachen om deze film. Voor iedereen die ooit een relatie heeft gehad, maar zeker voor mensen met rijke vrienden zitten er veel herkenbare situaties in de film. De goeie cast maakt het helemaal af.
Geschreven door: margit
   25-01-2011
Met plezier, verbazing, ontroering en herkenning heb ik deze film bekeken, er gebeurt zoveel herkenbaars en dat wordt ook nog eens goed gespeeld! Dat maakt deze film prettig om naar te kijken en bovendien geeft de film en de onderwerpen stof tot nadenken.
Geschreven door: Sylvie
   10-12-2010
Een heel onderhoudende film met zowel een luchtige als ernstige kant...Goed geacteerd. Brengt het verhaal dat geld niet gelukkig maakt mooi in beeld.
Geschreven door: Anoniem
   15-11-2010
Gezellige film.
Schrijf zelf een review