The Human Stain (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Coleman Silk draagt al vijftig jaar lang een verschrikkelijk geheim met zich mee. Niemand, zelfs zijn vrouw en...
The Human Stain

The Human Stain

Drama
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 41 min

Coleman Silk draagt al vijftig jaar lang een verschrikkelijk geheim met zich mee. Niemand, zelfs zijn vrouw en collega's, vermoedt ook maar iets. Wanneer zijn affaire met een schoonmaakster wordt ontdekt, komt zijn leven in een verwoestende spiraal terecht. De schrijver Nathan Zuckerman ontdekt het geheim van Silk en zal de ongekende biografie van deze eminente en oprechte professor trachten te reconstrueren.

Tragisch verhaal Identiteitsgevecht Flashbacks Late jaren '90 Universiteitsleven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Johan
Een Pracht van een film. De door toeval ineen verstrengelde personages geven het beste van zichzelf. Hoe leed toch kan begrepen worden door mensen die leed kennen. De acteurs zijn meer dan geloofwaardig. Een film die spannend blijft tot op het einde. De liefdesscènes zijn waardig en toch zo intiem. Beslist een aanrader voor wie een film met diepgang wil bekijken.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Dramatisch en ongewoon verhaal, beklemmend gebracht. Spanning houdt de hele film aan.
Anoniem
Een ingrijpend verhaal. Aan het einde van de film wordt pas duidelijk wat zijn grote geheim is. De film speelt in twee tijden af, en daar moet je van houden. Dit is niet hetgeen mijn voorkeur naar uit gaat.
Jan
Leuke film maar ik ben fan van Hopkins. Leuk verhaal alleen dat een blank kind uit donkere ouders komt???? Het zal wel.
Anoniem
Een talentvolle jongen neemt afscheid van zijn roots om een betere toekomst en liefde na te jagen. De gevolgen wegen zwaar, want hij verliest zijn familie, baan, vrouw en aanzien. Er wordt op een prachtige manier weergegeven hoe blinde ambitie verandert in een gevecht met iedereen, maar vooral met zichzelf. Hopkins en Kidman overtuigen. Een aanrader.
loading