Saw V: Jigsaw is dood, maar de nachtmerrie gaat verder! In dit vijfde deel van de SAW-saga wordt onthuld hoe de mysterieuze seriemoordernaar Jigsaw (Tobin Bell) zijn opvolger opleidde tot een gewetenloze als creatieve killer. Maar FBI-agent Strahm, die zelf aan een dodelijke val van Jigsaw wist te ontsnappen, is Jigsaw's opvolger op het spoor. Ondertussen wordt het bloedige werk van Jigsaw voortgezet: in een kelder worden vijf mensen vastgeketend wakker. Boven hun hoofden zwaait een enorm mesblad. Zo gauw ze proberen los te komen, zal het mesblad hen onthoofden. Hoe kunnen ze deze dodelijke en sadistische val overleven? Het spel is maar net begonnen ...
×
Saw V
Jigsaw is dood, maar de nachtmerrie gaat verder! In dit vijfde deel van de SAW-saga wordt onthuld hoe de mysterieuze seriemoordernaar Jigsaw (Tobin Bell) zijn opvolger opleidde tot een gewetenloze als creatieve killer. Maar FBI-agent Strahm, die zelf aan een dodelijke val van Jigsaw wist te ontsnappen, is Jigsaw's opvolger op het spoor. Ondertussen wordt het bloedige werk van Jigsaw voortgezet: in een kelder worden vijf mensen vastgeketend wakker. Boven hun hoofden zwaait een enorm mesblad. Zo gauw ze proberen los te komen, zal het mesblad hen onthoofden. Hoe kunnen ze deze dodelijke en sadistische val overleven? Het spel is maar net begonnen ...
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (6)Saw V
Geschreven door: Melvin.
   04-11-2012
Schitterende film, spannend.
Geschreven door: Anoniem
   07-05-2012
Vreselijk goed doordachte film. Blijft spannend van begin tot het eind. Paar keer weggekeken omdat het soms te heftig voor woorden is, je moet af en toe over een zeer sterkte maag beschikken. Acteerprestaties meer dan uitstekend. Ik vond ook het eind heftig en spectaculair. Ik geef deze film een 8, aanrader om te kijken mits sterke maag!
Geschreven door: Dewika
   18-07-2011
Je zou bijna zeggen als je er 1 hebt gezien dan ken je ze allemaal, maar dat is niet helemaal zo. Je weet wel dat er sprake is van het straffen van mensen die foute dingen hebben gedaan, maar daar omheen zit nog een groter verhaal, namelijk het verhaal van de mensen die dit organiseren. Dit krijgt iedere keer weer een nieuwe interessante wending.
Geschreven door: Anoniem
   22-04-2011
leuke film haha
Geschreven door: Anoniem
   10-12-2010
Tja, wat zal ik zeggen. Als je er 1 gezien hebt heb je ze allemaal gezien. De eerste 2 misschien 3 delen waren leuk maar daarna weet je het wel... Wel mooie effect btw.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
moordlustig spooky. Kijk alle delen. Horror van de hoogste plank. Zeker de moeite waard om te kijke. Hoog bloedgehalte.
Schrijf zelf een review
loading