Niko en de Vliegende Brigade: NEDERLANDS GESPROKEN. Het jonge, naieve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn. Tijdens de gevaarlijke zoektocht naar zijn vader, wordt Niko ook bijgestaan door Wilma, een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven.
×
Niko en de Vliegende Brigade
NEDERLANDS GESPROKEN. Het jonge, naieve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn. Tijdens de gevaarlijke zoektocht naar zijn vader, wordt Niko ook bijgestaan door Wilma, een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Niko en de Vliegende Brigade
Geschreven door: Caroline
   28-12-2012
Tijdens eerste kerstdag deze film gezien. Echt een leuke vrolijke (kinder)film; ook voor kinderen die 30+ zijn zoals ik ;-)
Geschreven door: Catherine
   25-12-2012
Hartverwarmende kerstfilm over het rendiertje Niko dat op zoek gaat naar zijn eigen plekje in de wereld. Mooie animatie. De koude temperaturen van het Noorden zijn op sommige momenten bijna voelbaar. De kinderen hadden er veel plezier in de stem van Urbanus te herkennen in de rol van de vliegende eekhoorn Julius. De plot is afwisselend spannend, bij momenten (zeker voor jongere kinderen) een beetje griezelig en humoristisch. Een aanrader voor het hele gezin.
Geschreven door: Anoniem
   14-12-2011
Hele leuke film en heel kindvriendelijk. Vooral in deze tijd van de kerst is het een hele leuke film om met de hele familie te bekijken. Hij is voor zowel jongere kinderen als volwassenen leuk om te zien
Schrijf zelf een review