Niko en de Vliegende Brigade (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Het jonge, naieve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische...
Niko en de Vliegende Brigade

Niko en de Vliegende Brigade

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 18 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Het jonge, naieve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn. Tijdens de gevaarlijke zoektocht naar zijn vader, wordt Niko ook bijgestaan door Wilma, een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven.

Animatie Hartverwarmend Magisch Familie thema's Vliegscènes Kerstperiode Winterwereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Caroline
Tijdens eerste kerstdag deze film gezien. Echt een leuke vrolijke (kinder)film; ook voor kinderen die 30+ zijn zoals ik ;-)

Reviews

Catherine
Hartverwarmende kerstfilm over het rendiertje Niko dat op zoek gaat naar zijn eigen plekje in de wereld. Mooie animatie. De koude temperaturen van het Noorden zijn op sommige momenten bijna voelbaar.
De kinderen hadden er veel plezier in de stem van Urbanus te herkennen in de rol van de vliegende eekhoorn Julius.
De plot is afwisselend spannend, bij momenten (zeker voor jongere kinderen) een beetje griezelig en humoristisch. Een aanrader voor het hele gezin.
Anoniem
Hele leuke film en heel kindvriendelijk. Vooral in deze tijd van de kerst is het een hele leuke film om met de hele familie te bekijken. Hij is voor zowel jongere kinderen als volwassenen leuk om te zien
loading