Death Race: In een futuristische, post-industriŽle woestenij beheerst oud-speedwaykampioen Jensen Ames de kunst van het overleven als geen ander. Valselijk beticht van de gruwelijke moord op zijn gezin, belandt Ames in de gevangenis. Daar moet hij het, in opdracht van de gevangenisdirecteur, opnemen tegen 's lands gevaarlijkste criminelen in een brutale autorace die live op TV wordt uitgezonden. Ames trekt werkelijk alle registers open om zijn vrijheid terug te winnen. Welkom bij de grimmigste kijksport op Aarde. Welkom bij Death Race.
×
Death Race
In een futuristische, post-industriŽle woestenij beheerst oud-speedwaykampioen Jensen Ames de kunst van het overleven als geen ander. Valselijk beticht van de gruwelijke moord op zijn gezin, belandt Ames in de gevangenis. Daar moet hij het, in opdracht van de gevangenisdirecteur, opnemen tegen 's lands gevaarlijkste criminelen in een brutale autorace die live op TV wordt uitgezonden. Ames trekt werkelijk alle registers open om zijn vrijheid terug te winnen. Welkom bij de grimmigste kijksport op Aarde. Welkom bij Death Race.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Death Race
Geschreven door: Anoniem
   21-01-2014
Ik vond de verhaallijn best onduidelijk, maar er zat wel veel actie in. Jason Statham acteerde erg goed. Ook vond ik dat de film best bloederig was en daarom is deze film ook alleen geschikt voor de mensen die tegen een bloedbad kunnen. Anders moet je hem niet gaan kijken. Zeker een aanrader als je tegen bloed kunt, en als je van racen en actie houdt.
Geschreven door: Anoniem
   13-12-2013
Leuke film.
Schrijf zelf een review