Body of Lies: De CIA heeft de jacht geopend op het brein achter een golf van terroristische aanslagen. Roger Ferris is hun man in het veld. Via een realtime satellietverbinding wordt elke beweging van Ferris op de voet gevolgd. Aan de andere kant van deze verbinding staat CIA-collega Ed Hoffman, die op duizenden kilometers afstand de strategische beslissingen neemt. Naarmate Ferris zijn doelwit dichter nadert, komt hij steeds meer tot de ontdekking hoe gevaarlijk blind vertrouwen kan zijn, maar ook hoe sterk zijn leven ervan afhangt.
×
Body of Lies
De CIA heeft de jacht geopend op het brein achter een golf van terroristische aanslagen. Roger Ferris is hun man in het veld. Via een realtime satellietverbinding wordt elke beweging van Ferris op de voet gevolgd. Aan de andere kant van deze verbinding staat CIA-collega Ed Hoffman, die op duizenden kilometers afstand de strategische beslissingen neemt. Naarmate Ferris zijn doelwit dichter nadert, komt hij steeds meer tot de ontdekking hoe gevaarlijk blind vertrouwen kan zijn, maar ook hoe sterk zijn leven ervan afhangt.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Body of Lies
Geschreven door: Johan
   23-03-2013
Een fantastisch in elkaar gestoken film. Situaties die wellicht meer werkelijkheid zijn dan we denken. Zowel DiCaprio als Crowe zetten hun vertolking met bijzondere geloofwaardigheid neer doorheen de ganse film. Je voelt bij momenten de angst die ze moeten ondergaan en de spanning stijgt naar mate de film vordert. Je weet niet meer na een tijdje wie wie kan vertrouwen en dat maakt het des te moeilijker maar ook des te spannender om te blijven kijken. Beslist een aanrader voor wie een film met inhoud wilt, ondanks het geweld die er onvermijdelijk in voorkomt. Een negen is een gepast cijfer.
Geschreven door: Anoniem
   14-03-2013
Goede film met de leuke elementen uit het Midden-Oosten. Goede actie en goede acteurs. Ook speelt de film zich af op de Noordermarkt in Amsterdam. Minder leuk is dat ook hier een bomaanslag wordt gepleegd.
Geschreven door: Harry
   27-09-2012
Fantastische film over het oplossen van de jihad. Eindeloze onmacht van Amerika om grip te krijgen op de zelfmoord commando's in het Midden-Oosten. Een politiek web vol leugens, intriges en een open einde... Goed realistisch verfilmd, wel getoond met het zo nodige geweld. Een film die voor de kijker op de plek des onheils steeds gefilmd is... knap gedaan.
Schrijf zelf een review