The Fast and the Furious - Tokyo Drift: Als de veroordeelde straatracer Sean Boswell een nieuw leven probeert op te bouwen aan de andere kant van de wereld, komt hij door zijn obsessie voor racen in hevige confrontatie met de Japanse onderwereld. Om te overleven moet hij het 'drifting' onder de knie krijgen - een nieuwe racestijl waarbij opgevoerde en gepimpte auto's door haarspeldbochten vliegen, daarbij de zwaartekracht en de dood tartend, allemaal voor de ultieme 'road rush'.
×
The Fast and the Furious - Tokyo Drift
Als de veroordeelde straatracer Sean Boswell een nieuw leven probeert op te bouwen aan de andere kant van de wereld, komt hij door zijn obsessie voor racen in hevige confrontatie met de Japanse onderwereld. Om te overleven moet hij het 'drifting' onder de knie krijgen - een nieuwe racestijl waarbij opgevoerde en gepimpte auto's door haarspeldbochten vliegen, daarbij de zwaartekracht en de dood tartend, allemaal voor de ultieme 'road rush'.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)The Fast and the Furious - Tokyo Drift
Geschreven door: Anoniem
   16-11-2013
Supergoeie film, alleen andere verhaallijn.
Geschreven door: Jan
   03-08-2013
Ik vind dit echt een superfilm. Komt ook doordat ik veel van auto's houd. Er zit veel spanning in, en gewoon een super vervolg op de andere films. Zit humor in, ook trieste stukjes. De verhaallijn vind ik enorm goed! Het zijn 2 groepjes tegen elkaar. Han wil hem wel leren rijden, heeft vertrouwen in hem.
Schrijf zelf een review
loading