Assassin's Creed (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische...
Assassin's Creed

Assassin's Creed

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 51 min

Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en bouwt een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers.

Actiescènes Spannend Episch Actieavontuur Historisch kostuum 15e eeuw Spanje

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Gilbert
Een film die de door anderen in het genre uitgetekende scenario's volgt, actie met Matrix afkooksels, personages van karton, verwarde motieven, gegoochel met de geschiedenis, het gevecht in de koepel, het heen en weer flitsen van het heden naar het verleden, het is allemaal al eerder en beter gedaan. Weinig origineels in het script te bespeuren dus.
loading