Mike and Dave Need Wedding Dates (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De hard feestende broers Mike en Dave plaatsen een online advertentie om de perfecte dates te...
Mike and Dave Need Wedding Dates

Mike and Dave Need Wedding Dates

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 34 min

De hard feestende broers Mike en Dave plaatsen een online advertentie om de perfecte dates te vinden voor de Hawaiiaanse bruiloft van hun zus. Terwijl ze hopen op een wild avontuur, blijkt dat juist de jongens overtroffen worden door het losgeslagen duo.

Online advertentie Romantische chaos Humoristische toon Komedie genre Levendige stranden Hawaii setting

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Geert
Mike en Dave zijn broers maar hebben geen zin in opgroeien. Hun leven ziet eruit als één groot feest al kan de familie dit maar matig appreciëren. Wanneer hun zus trouwt moeten ze beloven zich te gedragen en moeten ze een deftige date meebrengen, al draait dat iets anders uit. Leuke acteurs, grappige situaties en soms echt wel lachen met een beetje schaamte bij, zo erg soms. Maar het blijft een amerikaanse feel good movie, dus het zal wel goedkomen, of toch niet? Verstand op nul en even alles vergeten met leuke comedy.

Deze film komt ook voor in:

loading