Mike and Dave Need Wedding Dates: De hard feestende broers Mike en Dave plaatsen een online advertentie om de perfecte dates te vinden voor de Hawaiiaanse bruiloft van hun zus. Terwijl ze hopen op een wild avontuur, blijkt dat juist de jongens overtroffen worden door het losgeslagen duo.
×
Mike and Dave Need Wedding Dates
De hard feestende broers Mike en Dave plaatsen een online advertentie om de perfecte dates te vinden voor de Hawaiiaanse bruiloft van hun zus. Terwijl ze hopen op een wild avontuur, blijkt dat juist de jongens overtroffen worden door het losgeslagen duo.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Mike and Dave Need Wedding Dates
Geschreven door: Geert
   26-12-2016
Mike en Dave zijn broers maar hebben geen zin in opgroeien. Hun leven ziet eruit als één groot feest al kan de familie dit maar matig appreciëren. Wanneer hun zus trouwt moeten ze beloven zich te gedragen en moeten ze een deftige date meebrengen, al draait dat iets anders uit. Leuke acteurs, grappige situaties en soms echt wel lachen met een beetje schaamte bij, zo erg soms. Maar het blijft een amerikaanse feel good movie, dus het zal wel goedkomen, of toch niet? Verstand op nul en even alles vergeten met leuke comedy.
Schrijf zelf een review
loading