The Mechanic: Resurrection (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Arthur Bishop heeft zijn leven als huurmoordenaar achter zich gelaten en woont nu in Rio de Janeiro....
The Mechanic: Resurrection

The Mechanic: Resurrection

Actie Thriller 7.10
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2016 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 34 minuten

Arthur Bishop heeft zijn leven als huurmoordenaar achter zich gelaten en woont nu in Rio de Janeiro. Veel tijd om te relaxen krijgt hij niet, want de wapenhandelaar Crain weet hem te vinden en ontvoert zijn vriendin, Gina. Bishop moet drie moorden plegen die op ongelukken moeten lijken, want alleen dan laat Crain Gina vrij. Bishop realiseert zich dat hij geen keus heeft.

Reviews (1)

7.10/10.0
8
Geert
05-03-2017
Bischop (Statham) is een huurmoordenaar op rust. Zijn verleden achtervolgt hem echter en een bekende uit dat verleden verplicht hem om 3 concurrenten uit de weg te ruimen anders sterft zijn vriendin. Bischop heeft geen andere keuze dan de opdrachten uit te voeren. Om vrij te zijn moet hij echter ook achter de opdrachtgever aan. Typische Statham film met minder belangrijke verhaallijn en des te betere actie. Good guy, bad guy and winner gets the girl. Ik blijf hem graag in actie zien, mr coolness. De humor is ook nooit ver te zoeken incl de betere vechtscènes. Fans van het genre worden verwend.
loading