Suicide Squad: Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team samen van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.
×
Suicide Squad
Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team samen van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, Belgi
×
Reviews (2)Suicide Squad
Geschreven door: Geert
   27-01-2017
Enkele rare snuiters worden verzameld als suicide squad om ongewenste en niet menselijke tegenstanders te stuiten mochten ze de aarde aanvallen. En van deze opgeviste helden is een heks uit oude tijden die enkel maar zichzelf wil dienen wanneer zij ontsnapt wordt zij de eerste opdracht van de squad. Ondermaatse film, weliswaar met vrij grote namen maar het verhaal kan geen moment boeien. De effecten zijn gewoontjes en er wordt niet speciaal op hoog niveau geacteerd. Veel geweld zonder enig doel en enkel maar suspens. Ik had er veel meer van verwacht. Tegenvaller op alle vlakken.
Geschreven door: Ke
   18-12-2016
Matige film welke volledig draait op de bekendheid van de acteurs en de goede soundtrack. Matig plot, weinig moeite gestoken in een goed verhaal. Actie is ok, maar weinig verrassend.
Schrijf zelf een review
loading