The Purge: Election Year: Dit jaar vindt het jaarlijkse ritueel plaats tijdens een hevige verkiezingsstrijd tussen de pro- en anti-Zuiveringkampen. Leo moet Senator Charlie Roan beschermen tijdens haar controversiŽle en betwiste campagne voor het presidentschap. Door verraad worden zij in de nacht zonder regels gedwongen om in Washington de straat op te gaan. Terwijl er geen hulp beschikbaar is, moeten zij in leven blijven of worden opgeofferd voor hun zonden tegen de staat.
2016

The Purge: Election Year

Bekijk reviews (2)
104 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Actie Horror Dit jaar vindt het jaarlijkse ritueel plaats tijdens een hevige verkiezingsstrijd tussen de pro- en anti-Zuiveringkampen. Leo moet Senator Charlie Roan beschermen tijdens haar controversiŽle en betwiste campagne voor het presidentschap. Door... meer filminformatie
Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
The Purge: Election Year
Dit jaar vindt het jaarlijkse ritueel plaats tijdens een hevige verkiezingsstrijd tussen de pro- en anti-Zuiveringkampen. Leo moet Senator Charlie Roan beschermen tijdens haar controversiŽle en betwiste campagne voor het presidentschap. Door verraad worden zij in de nacht zonder regels gedwongen om in Washington de straat op te gaan. Terwijl er geen hulp beschikbaar is, moeten zij in leven blijven of worden opgeofferd voor hun zonden tegen de staat.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)The Purge: Election Year
Geschreven door: Coen en Nelly
   08-06-2017
Derde film in de reeks van The Purge. Zeker ook een alleraardigst derde deel, maar wij vonden hem toch wat zwakker dan zijn voorgangers. Deel 1 is met kop en schouders het beste deel, maar dat is vaak zo met vervolgen. Deze zijn dan wat minder, zeker ook omdat de 'verrassing' er af is. Niet slecht, en als je fan bent van de reeks, zeker gaan kijken. Dit deel waarderen we met het cijfer 6.
Geschreven door: Nicole
   12-12-2016
De derde film van 'The Purge'. De producer weet er toch weer een zeer vermakelijke film van te maken. Het verhaal zit goed in elkaar, af en toe lekker overdreven, wat er zeker bij past bij dit genre. Perfecte cast en perfect beeldmateriaal. Je hoeft niet perse de twee voorgangers gezien te hebben om deze te kijken, omdat ze alle die hun eigen verhaallijn hebben. Qua inhoud zijn ze ook aan elkaar gewaagd! Geen enorme topper, maar ik heb me goed vermaakt!
Schrijf zelf een review
loading