The Purge: Election Year (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dit jaar vindt het jaarlijkse ritueel plaats tijdens een hevige verkiezingsstrijd tussen de pro- en...
The Purge: Election Year

The Purge: Election Year

Actie Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 44 min

Dit jaar vindt het jaarlijkse ritueel plaats tijdens een hevige verkiezingsstrijd tussen de pro- en anti-Zuiveringkampen. Leo moet Senator Charlie Roan beschermen tijdens haar controversiŽle en betwiste campagne voor het presidentschap. Door verraad worden zij in de nacht zonder regels gedwongen om in Washington de straat op te gaan. Terwijl er geen hulp beschikbaar is, moeten zij in leven blijven of worden opgeofferd voor hun zonden tegen de staat.

Politieke thriller Gespannen Dystopisch Overleving Maskers Zuiveringsnacht Washington D.C.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
De derde film van 'The Purge'. De producer weet er toch weer een zeer vermakelijke film van te maken. Het verhaal zit goed in elkaar, af en toe lekker overdreven, wat er zeker bij past bij dit genre. Perfecte cast en perfect beeldmateriaal. Je hoeft niet perse de twee voorgangers gezien te hebben om deze te kijken, omdat ze alle die hun eigen verhaallijn hebben. Qua inhoud zijn ze ook aan elkaar gewaagd! Geen enorme topper, maar ik heb me goed vermaakt!

Reviews

Coen en Nelly
Derde film in de reeks van The Purge. Zeker ook een alleraardigst derde deel, maar wij vonden hem toch wat zwakker dan zijn voorgangers. Deel 1 is met kop en schouders het beste deel, maar dat is vaak zo met vervolgen. Deze zijn dan wat minder, zeker ook omdat de 'verrassing' er af is. Niet slecht, en als je fan bent van de reeks, zeker gaan kijken. Dit deel waarderen we met het cijfer 6.
loading