Ghostbusters (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Erin Gilbert en Abby Yates zijn een paar miskende auteurs die in hun boek poneren dat spoken echt zijn. Enkele jaren...
Ghostbusters

Ghostbusters

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 52 min

Erin Gilbert en Abby Yates zijn een paar miskende auteurs die in hun boek poneren dat spoken echt zijn. Enkele jaren later sleept Gilbert een prestigieuze job in de wacht aan Columbia University, maar wanneer haar boek weer de kop opsteekt, wordt ze uitgelachen in de academische wereld. Wanneer geesten Manhattan binnenvallen, herenigt Gilbert met Yates, en besluiten ze samen te werken met een nucleair ingenieur, Jillian Holtzmann, en een metro werknemer, Patty Tolan, om de wereld te redden van een mysterieus kwaad en een krachtige demon, genaamd Rowan, die controle over menselijke vormen kan uitoefenen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ghostbusters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading