Honey 3: Dare to Dance (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een prestigieuze school in Zuid-Afrika, bedenken Melea en haar vriendje een hip-hop versie van Romeo en...
Honey 3: Dare to Dance

Honey 3: Dare to Dance

Drama
6.00 Taal:Engels Jaar:2016 Duur:1 u 32 min

Op een prestigieuze school in Zuid-Afrika, bedenken Melea en haar vriendje een hip-hop versie van Romeo en Julliet. Aan deze droom van Melea komt een einde wanneer ze het schoolgeld niet meer kan betalen en de school zal moeten verlaten. Vastberaden om haar droom te realiseren, overtuigd ze de gemeenschap om haar te steunen met deze artistieke en unieke visie. Wanneer tijdens de repetities de rivaliteit en de ego's in de weg komen te staan valt alles uitelkaar. Maar Melea durft nog één keer te dromen en alles te riskeren voor een optreden die je nooit meer zult vergeten.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (0)

6.00/10.0

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading