Honey 3: Dare to Dance online kijken / downloaden: Op een prestigieuze school in Zuid-Afrika, bedenken Melea en haar vriendje een hip-hop versie van Romeo en Julliet. Aan deze droom van Melea komt een einde wanneer ze het schoolgeld niet meer kan betalen en de school zal moeten verlaten. Vastberaden om haar droom te realiseren, overtuigd ze de gemeenschap om haar te steunen met deze artistieke en unieke visie. Wanneer tijdens de repetities de rivaliteit en de ego's in de weg komen te staan valt alles uitelkaar. Maar Melea durft nog één keer te dromen en alles te riskeren voor een optreden die je nooit meer zult vergeten. - Honey 3: Dare to Dance
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Honey 3: Dare to Dance
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Honey 3: Dare to Dance

Op een prestigieuze school in Zuid-Afrika, bedenken Melea en haar vriendje een hip-hop versie van Romeo en Julliet. Aan deze droom van Melea komt een einde wanneer ze het schoolgeld niet meer kan betalen en de school zal moeten verlaten. Vastberaden om haar droom te realiseren, overtuigd ze de gemeenschap om haar te steunen met deze artistieke en unieke visie. Wanneer tijdens de repetities de rivaliteit en de ego's in de weg komen te staan valt alles uitelkaar. Maar Melea durft nog één keer te dromen en alles te riskeren voor een optreden die je nooit meer zult vergeten.
Waardering:
Acteurs: Kenny Wormald, Cassie Ventura, Bobby Lockwood
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!