The Jungle Book (2016): Het mensenjong Mowgli is door wolven grootgebracht. Hij moet de jungle verlaten om veilig te zijn voor de gevreesde tijger Shere Khan. Mowgli gaat op een fascinerende reis, vergezeld door de strenge panter Bagheera en de optimistische beer Baloo. Onderweg ontmoet hij andere bewoners van de jungle, zoals Kaa, een python die het mensenjong hypnotiseert, en koning Louie die Mowgli probeert over te halen het geheim prijs te geven van de ongrijpbare, dodelijke Rode Bloem: vuur.
×
The Jungle Book (2016)
Het mensenjong Mowgli is door wolven grootgebracht. Hij moet de jungle verlaten om veilig te zijn voor de gevreesde tijger Shere Khan. Mowgli gaat op een fascinerende reis, vergezeld door de strenge panter Bagheera en de optimistische beer Baloo. Onderweg ontmoet hij andere bewoners van de jungle, zoals Kaa, een python die het mensenjong hypnotiseert, en koning Louie die Mowgli probeert over te halen het geheim prijs te geven van de ongrijpbare, dodelijke Rode Bloem: vuur.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)The Jungle Book (2016)
Geschreven door: Gerard
   13-09-2016
Leuk, een recensie waarin wordt verteld hoe de film afloopt, maar niet heus.
Onvoorstelbaar knap en natuurgetrouw weergegeven. Mowgli is de enige acteur van vlees en bloed maar het valt totaal niet op dat de hele wereld met alles er op en er aan uit de computer komt. Geweldig! Wel behoorlijk spannend dus geen tekenfilm voor een vierjarig zou ik zeggen. Ook bijzonder knap geacteerd door dat jochie, gezien het feit dat alles in de studio opgenomen is met een blauw doek als achtergrond.Jammer is de zangscene met de koning van de apen. Deze is erg onnatuurlijk. Making of staat op YouTube.
Geschreven door: Shirley
   28-08-2016
Deze versie van The Jungle Book is prachtig verfilmd. Hele mooie beelden en een prachtige Jungle. Mogli groeit op in deze jungle en leert gaanderwijs wie hij is. Hij hoort bij de wolvenfamilie, maar is een mensenjong. Door zijn verstand en kundigheid te gebruiken overwint hij Shere Khan de tijger. Deze versie van de Jungle Book is tijdloos en past dus ook in deze tijd...
Zeker een aanbeveling om te kijken.
Schrijf zelf een review
loading