Casper en Emma - Beste Vriendjes: NEDERLANDS GESPROKEN. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook.
×
Casper en Emma - Beste Vriendjes
NEDERLANDS GESPROKEN. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Casper en Emma - Beste Vriendjes
Geschreven door: Hans
   15-07-2016
Leuke film! Dat ze in de boot varen vond ik erg leuk. Het is geen spannende film. Soms moet ik er wel om lachen. Je kunt 'm wel zien als je nog maar drie jaar bent, vind ik. Groetjes van Lenora (vier jaar).
Schrijf zelf een review
loading