The Good Dinosaur: NEDERLANDS ONDERTITELD. The Good Dinosaur draait om de vraag: 'Wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen en de reusachtige dinosaurussen nooit waren uitgestorven?' In deze epische tocht door de wereld van de dinosaurussen ontstaat een onverwachte vriendschap tussen apatosaurus Arlo en het mensenkind Spot. Terwijl ze door een ruw en mysterieus landschap reizen, leert Arlo wat er allemaal mogelijk is als hij de confrontatie met zijn angsten durft aan te gaan.
×
The Good Dinosaur
NEDERLANDS ONDERTITELD. The Good Dinosaur draait om de vraag: 'Wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen en de reusachtige dinosaurussen nooit waren uitgestorven?' In deze epische tocht door de wereld van de dinosaurussen ontstaat een onverwachte vriendschap tussen apatosaurus Arlo en het mensenkind Spot. Terwijl ze door een ruw en mysterieus landschap reizen, leert Arlo wat er allemaal mogelijk is als hij de confrontatie met zijn angsten durft aan te gaan.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)The Good Dinosaur
Geschreven door: Gerard
   04-04-2016
Onbegrijpelijk realistische tekenfilm, wat de entourage betreft dan. Water, wolken, planten en bergen zien er uit alsof het gefilmd is. De tekenfilmfiguren zijn tot in de details uitgewerkt. Het mensachtige wezentje vertedert. De dinosaurussen echter zien er uit als rubberen stripfiguren. Btj vreemde keuze moet ik zeggen. Film is wel de moeite waard verder al duurt hij net als de meeste tekenfilms net iets te lang. Waardoor je aandacht verslapt op een gegeven moment.
Schrijf zelf een review
loading