Masters Of Horror - Sick Girl: Ida Teeter (Angela Bettis) is een (lesbische) vrouw wiens hart, ziel en werk ligt in insecten. Door haar werk loopt het in de liefde niet zo goed. Op een dag ontmoet ze echter Misty Falls (Erin Brown) en de twee beginnen een hartstochtelijke relatie. Ida is tegelijkertijd een van haar insecten kwijt geraakt in haar appartement wel een heel bijzonder exemplaar, namelijk een onbekend en nogal groot Braziliaans beestje. Deze bug vindt Misty echter en bijt haar. Sinds de beet is Misty echter niet meer dezelfde. Zij lijkt zelfs te muteren, maar waarin?
×
Masters Of Horror - Sick Girl
Ida Teeter (Angela Bettis) is een (lesbische) vrouw wiens hart, ziel en werk ligt in insecten. Door haar werk loopt het in de liefde niet zo goed. Op een dag ontmoet ze echter Misty Falls (Erin Brown) en de twee beginnen een hartstochtelijke relatie. Ida is tegelijkertijd een van haar insecten kwijt geraakt in haar appartement wel een heel bijzonder exemplaar, namelijk een onbekend en nogal groot Braziliaans beestje. Deze bug vindt Misty echter en bijt haar. Sinds de beet is Misty echter niet meer dezelfde. Zij lijkt zelfs te muteren, maar waarin?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - Sick Girl
Geschreven door: Jorrit
   09-04-2008
Sensatie horror van de bovenste plank! Twee mooie meiden en een hoop slachtoffers. De special effects zijn ook erg gaaf! Je leeft je helemaal in in het verhaal en kan de emoties van de spelers bijna voelen! Het is leuk om te zien hoe het verhaal zich ontplooit en de spelers aan elkaar koppelt. Maar daar ga ik niets over verklappen. Dat moet je zelf maar ontdekken!
Schrijf zelf een review
loading