Hotel TranssylvaniŽ 2 (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel TranssylvaniŽ. Achter gesloten kisten maakt...
Hotel TranssylvaniŽ 2

Hotel TranssylvaniŽ 2

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 26 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel TranssylvaniŽ. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt īVampaī Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een īmonster-in-opleidingī training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula's chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is ťn dat mensen welkom zijn in Hotel TranssylvaniŽ wordt hij pas echt bloednijdig.

Animatie Vrolijk Ouderwets Familiebanden Kleurrijk Menselijke wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading