Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel....
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Animatie Familie Kids Komedie
7.15 Taal:Engels Jaar:2018 Duur:1 u 33 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Reviews (1)

7.15/10.0
8
mario
08-12-2018
Waardige opvolger van 1 en 2. Niet gemakkelijk om zo iets voor elkaar te krijgen. Monsterachtig, maar kindvriendelijk vertier, met een zing-end voorbeeld van hoe liefde ook zijn plek heeft. Dit in tegenstelling tot het puur instrumentale destructieve. (wat spijtig is). Ik heb deze 90 minuten met plezier betaald. En heb een beetje spijt dat ik deze niet gaan kijken ben met mijn petekind.
Kort door de bocht, prima familievertier, zeker met de aanstormende feestdagen.
loading