Paranormal Activity: The Ghost Dimension: De familie Fleege vindt in hun nieuwe huis een videocamera waarmee paranormale activiteiten gezien kunnen worden. Er blijkt een duistere kracht in het huis aanwezig te zijn. De familie gaat de strijd aan met het kwaad.
2015

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Bekijk reviews (1)
93 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Horror De familie Fleege vindt in hun nieuwe huis een videocamera waarmee paranormale activiteiten gezien kunnen worden. Er blijkt een duistere kracht in het huis aanwezig te zijn. De familie gaat de strijd aan met het kwaad. meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Paranormal Activity: The Ghost Dimension
De familie Fleege vindt in hun nieuwe huis een videocamera waarmee paranormale activiteiten gezien kunnen worden. Er blijkt een duistere kracht in het huis aanwezig te zijn. De familie gaat de strijd aan met het kwaad.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Geschreven door: Vicky
   25-02-2016
Na de eerste Paranormal activity films ben ik zeer positief verrast over deze!Eigenlijk blikt deze familie terug in het verleden en worden ze erdoor achtervolgd,ze bekijken de videotapes en ontdekken dan ook langzamerhand dat er wel degelijk iets mis is en dan hebben we het even over nu , het heden en wel gelinkt aan het verleden ! Spanning zat er goed in , heel goed opgebouwd ook en de special effects nog beter dan de voorgaande films , aanrader absoluut !!
Schrijf zelf een review
loading