True Story (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo...
True Story

True Story

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 35 min

Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo ontmoet, een man die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een onvergetelijk kat-en-muisspel.

Waargebeurd verhaal Psychologische spanning Journalistieke integriteit Onthulling climax Kille gevangenis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Geert
Finkel is een reporter van de NY Times die ontslagen wordt nadat zijn verslag niet de nodige onderbouw heeft. Hij komt ter hore dat een zeker Longo zich uitgeeft voor M Finkel (hijzelf), echter Longo is zit vast wegens moord op zijn vrouw en 3 kinderen. Finkel is te nieuwsgierig en gaat de man opzoeken om antwoorden te krijgen op zijn vragen. Longo blijkt een ware manipulator te zijn. Geen superspannende film maar toch voel je ondanks de rustige manier van filmen een spanning opbouwen. Goed geacteerd maar het blijft eerder een verhaal film....een verhaal gebaseerd op waar gebeurde feiten.

Deze film komt ook voor in:

loading