True Story (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo...
True Story

True Story

Thriller 6.65
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2015 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 35 minuten

Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo ontmoet, een man die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een onvergetelijk kat-en-muisspel.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.65/10.0
7
Geert
11-04-2016
Finkel is een reporter van de NY Times die ontslagen wordt nadat zijn verslag niet de nodige onderbouw heeft. Hij komt ter hore dat een zeker Longo zich uitgeeft voor M Finkel (hijzelf), echter Longo is zit vast wegens moord op zijn vrouw en 3 kinderen. Finkel is te nieuwsgierig en gaat de man opzoeken om antwoorden te krijgen op zijn vragen. Longo blijkt een ware manipulator te zijn. Geen superspannende film maar toch voel je ondanks de rustige manier van filmen een spanning opbouwen. Goed geacteerd maar het blijft eerder een verhaal film....een verhaal gebaseerd op waar gebeurde feiten.
loading