Stoker (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat India's vader is overleden, verschijnt haar oom Charlie plotseling in haar leven. Haar instabiele moeder Evie...
Stoker

Stoker

Thriller Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 35 min

Nadat India's vader is overleden, verschijnt haar oom Charlie plotseling in haar leven. Haar instabiele moeder Evie valt direct voor de aantrekkelijke man en hij komt bij hen in huis wonen. India vermoedt dat Charlie een donkere kant heeft die hij verborgen probeert te houden, maar ook zij kan zijn charmes moeilijk weerstaan.

Visuele stijl Onheilspellend Mysterieus Psychologische thriller Koele kleuren Hedendaags Landhuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Mariska
Goeie film met een mooi verhaal dat vreemd genoeg heel geloofwaardig is. Ondanks dat je halverwege de film het allemaal begint te zien, verliest daardoor de film niet aan kracht en wil je tot aan het laatste blijven kijken. Goed gespeeld door alle karakters en erg mooie beelden. Zeker kijken als je van een goed verhaal houdt.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Ik vond het wel een bijzondere film met echt een verhaal! Daar hou ik wel van.
Christel
Drie vreemde, perfectionistische en emotioneel verwaarloosde personages komen samen, zodat er een paradox ontstaat van aantrekking maar ook afkeer, maar gezellig wordt het er niet op. Doet me een beetje denken aan Hitchcock. Er zit veel symboliek in de film en deze mysterieuze film heeft een psychologische diepgang. Thriller/horror met enkele onsmakelijke beelden maar dat overheerst gelukkig niet. Love it or hate it. Ik vond het best een okee film.
Anoniem
Stoker is een thriller met een bijna filmhuis-achtige ervaring. In ons gezelschap waren de meningen verdeeld, maar persoonlijk vond ik het een interessante afwisseling op andere films van de laatste tijd. Eigenlijk klopt alles, maar je moet als kijker wel openstaan voor het vreemde script, de curieuze wijze van filmen en andere eigenaardigheden.
Anoniem
Rare film, weinig aan.
loading