Amy (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film AMY vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale...
Amy

Amy

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 3 min

De film AMY vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Als dé superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten.

Muzikale biografie Ontroerend Tragisch Roem tol Archiefbeelden 2000s Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Gerard
Jammer dat je al weet hoe het af loopt. Dat kleurt je blik nogal. Schokkend om te zien dat haar eigen omgeving haar min of meer om zeep heeft geholpen.
Ook schokkend dat ze als kip met de gouden eieren werd gezien met name door haar vader. Net iets te weinig muziek in de documentaire maar wel echt een ontroerend beeld van deze onweerstaanbare zangeres.

Reviews

Esther
Amy is een boeiend en schrijnend portret van een gigantisch talent waarvan al vroeg het vermoeden ontstaat dat dit vuur vroegtijdig zou kunnen doven.
Beroemd zijn is niet haar doel. Muziek is haar leven en ze kan niet anders dan haar ziel bloot leggen. Ze heeft niet de sterke mensen om haar heen die ze nodig heeft.Te beginnen met vader Mitch die er eerst niet was en later een dubieuze rol speelt in haar muzikale leven.Grote liefde Blake heeft een desastreuze invloed.Enkele vrienden proberen haar te redden maar tevergeefs.
loading