App online kijken / downloaden: Deze film maakt gebruik van second screen! Download vooraf de APP en wie weet kom jij er eerder achter wie de dader is doormiddel van exclusieve berichten en beelden op je second screen. Beschikbaar voor IOS en Android toestellen. De bescheiden en intelligente psychologie studente Anna Rijnders gaat, na een verkeersongeval waarbij haar jongere broer Stijn verlamd is geraakt, helemaal op in haar eigen virtuele wereld. Ze is verslaafd aan app's, social media en haar smartphone. Anna is bevriend met de spontane en sexy studente Sophie, die een relatie heeft met de jonge, aantrekkelijke Daan. Na een wild feest, waar ze zich weinig van kan herinneren, ontdekt Anna dat die nacht door een onbekende een mysterieuze APP op haar smartphone is ge´nstalleerd, die IRIS heet en antwoord heeft op alle vragen. Tot haar verwondering weet de slimme en handige APP niet alleen antwoord op wetenschappelijke en historische vragen, maar ook op vragen die betrekking hebben op haar persoonlijke leven en dat van vrienden. Als ze via de scherpzinnige APP cryptische teksten en codes ontvangt, die samenhangen met de plotselinge en raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt langzaam maar zeker het besef door dat IRIS meer is dan een handige APP. - App
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

App

Deze film maakt gebruik van second screen! Download vooraf de APP en wie weet kom jij er eerder achter wie de dader is doormiddel van exclusieve berichten en beelden op je second screen. Beschikbaar voor IOS en Android toestellen. De bescheiden en intelligente psychologie studente Anna Rijnders gaat, na een verkeersongeval waarbij haar jongere broer Stijn verlamd is geraakt, helemaal op in haar eigen virtuele wereld. Ze is verslaafd aan app's, social media en haar smartphone. Anna is bevriend met de spontane en sexy studente Sophie, die een relatie heeft met de jonge, aantrekkelijke Daan. Na een wild feest, waar ze zich weinig van kan herinneren, ontdekt Anna dat die nacht door een onbekende een mysterieuze APP op haar smartphone is ge´nstalleerd, die IRIS heet en antwoord heeft op alle vragen. Tot haar verwondering weet de slimme en handige APP niet alleen antwoord op wetenschappelijke en historische vragen, maar ook op vragen die betrekking hebben op haar persoonlijke leven en dat van vrienden. Als ze via de scherpzinnige APP cryptische teksten en codes ontvangt, die samenhangen met de plotselinge en raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt langzaam maar zeker het besef door dat IRIS meer is dan een handige APP.
Waardering:
Acteurs: Robert de Hoog, Hannah Hoekstra, Isis Cabolet
Categorie: Sciencefiction
Thriller

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!