App (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze film maakt gebruik van second screen! Download vooraf de APP en wie weet kom jij er eerder achter wie de dader is...
App

App

Sciencefiction Thriller
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 15 min

Deze film maakt gebruik van second screen! Download vooraf de APP en wie weet kom jij er eerder achter wie de dader is doormiddel van exclusieve berichten en beelden op je second screen. Beschikbaar voor IOS en Android toestellen. De bescheiden en intelligente psychologie studente Anna Rijnders gaat, na een verkeersongeval waarbij haar jongere broer Stijn verlamd is geraakt, helemaal op in haar eigen virtuele wereld. Ze is verslaafd aan app's, social media en haar smartphone. Anna is bevriend met de spontane en sexy studente Sophie, die een relatie heeft met de jonge, aantrekkelijke Daan. Na een wild feest, waar ze zich weinig van kan herinneren, ontdekt Anna dat die nacht door een onbekende een mysterieuze APP op haar smartphone is geļnstalleerd, die IRIS heet en antwoord heeft op alle vragen. Tot haar verwondering weet de slimme en handige APP niet alleen antwoord op wetenschappelijke en historische vragen, maar ook op vragen die betrekking hebben op haar persoonlijke leven en dat van vrienden. Als ze via de scherpzinnige APP cryptische teksten en codes ontvangt, die samenhangen met de plotselinge en raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt langzaam maar zeker het besef door dat IRIS meer is dan een handige APP.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading