Ventoux (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En...
Ventoux

Ventoux

Drama Nederlandstalig Arthouse
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 44 min

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de spoken uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ventoux aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Gerard
Op zich een mooi verhaal met als metafoor de Ventoux. Ik vond de film erg langdradig er had meer vaart in mogen zitten. Heden en verleden liepen mooi in elkaar over. Een matige Nederlandse film met goede acteurs.
loading